20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

22 Nisan 2017, Cumartesi 16:58

Ertan Çelik

SONUÇ.!

Pazar günü yapılan referandumda önümüze bir tablo çıktı. Evet %51.18 Hayır%48.82 Yani % 2.36'lık bir fark. Bu farkın da neden kaynaklandığını hepimizin gördüğü gibi tüm Türkiye gördü. Ben o noktada durmayacağım.

ŞEHİDİMİZ YÜREĞİMİZİ YAKTI

Ulusumuzun ve Torbalımızın acı bir kaybı var, Şehidimiz var. Referandumda evet şu kadar, hayır şu kadar çıkmış bana ne kime ne bir can daha gitti. 20'li yaşların baharında, daha 1 yıllık evli, 2 gün sonra yaş günü ve 1 hafta 10 gün içerisinde baba olacak. Her şehit haberi gibi bu yiğidimizin haberi de beni derinden üzdü. Anne Baba Harun'larını göremeyecekler. Ellerinle, gözleriyle büyüttükleri biricik oğullarını. O gözü yaşlı kızımız, kederli eşi Harun'la kurdukları hayallerini gerçekleştiremeyecek, bebişini yanlız başına büyütecek ve bebişine hep babasını anlatacak. O daha dünyaya gözünü açmamış bebek, kadersiz yavrunun kelimelerinde BABA kelimesi olmayacak, babasıyla oynayamacak, babasının kokusunu bilmeyecek, baba diyemeyecek baba. Allah gani gani rahmet eylesin şehidimize yakınlarına Allah sabır versin.

TORBALI HAYIR'A BOYANDI BAŞARI DİYORLAR!

Ne yapayım sizin referandum sonucunuzu?. İktidar tarafı şaibeli bir sonucu kendine göre zafer diye nitelendirip İlçemiz de bile kutlama yapıyor. Ama tahminim bu yönetimin son kutlaması, Başbakan CB'yi partiye davet etti. Başta İzmir il yönetimi olmak üzere AKP Belediyesinin olduğu ilçeler dahil 30 ilçede görevden almalar başlayacak.İlçemizde bile başarıdan bahsediyorlar % 1 oy arttırdık diye 60 mahallenin 9 tanesinde evet geri kalan 51 mahallesinde hayır. Kalemiz dedikleri Ayrancılar'da bile hayırlar evete fark atmış durumda. Ne başarı ama!! Bu arada kuşlar söyledi milletvekiliniz de kırmızı kalemi yemiş. Seçilmiş olduğun bölgen de bile hayır oylarından fark yedin diye fırçalanmış. İçinizdeki kavgayı da bir an önce bitirin diye.

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Sonuç olarak şu bin tane referandum yapsak, bin tane seçim yapsak Türkiye'nin değil dünyanın başkanı olsak, doğacak olan bebeğe babasını, yolunu dört gözle bekleyen yarına yiğidini, elleriyle büyütüp askere yollayan Anaya Babaya gonca gülünü, koç yiğidini geri getirebilir misiniz, geri getirebilir miyiz.? Artık yeter, düşmesin ocaklara ateş, kapanmasın masumların yarınlardan umutları! TERÖRÜ LANETLİYORUZ. Barış, Kardeşlik dolu bir Türkiye hayaliyle. Sağlıcakla kalın.