29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

8 Mayıs 2017, Pazartesi 16:46

Sadık Azan

DENİZ

Kimi insanlar için Deniz kelimesi sadece yüzmeye,bronzlaşmaya, tatile gidilen büyük su birikintisinin olduğu yer olabilir.Ancak benim gibi düşünen ve yaşayan İnsanlar için ise,büyük su birikintilerinin oluşturduğu için de çok şey barındırdığı ve yaşattığı derya idir.

Engelli,engelsiz,yüz metre,pentlanton,kros,yüksek atlamalı, alçak atlamalı,sürünmeli,baş kadırılı,isyankar,bağımsız,özgür, demokratik aşk olsun sana abi dediğimiz kişinin adıdır Deniz. Dün gece sabaha karşı Halit Abi gelecek son defa,vedalaşacağız parkamı yoldaşlarıma,direncimi dostlarıma bırakıp hoşca kalın diyeceğim.

Anayasal düzeni ortadan kaldırmak iddiasıyla,yüz kırk bir,yüz Kırk iki ve yüz altmış üç kere asacaklar beni. Sistemi tedbil,taygir ve ilga suçu ile suçlayacaklar.Emperyalizm ile iş birliği ve hırsızlıkla asla suçlayamayacaklar. Yeryüzü aşkın ve emeğin yüzü olması için,en büyük koşu ise devrim,o ve arakadaşları Yüz metreyi en hızlı koşan canlar olarak hatırlamaya ve anmaya devam edeceğiz.

Işıklar için de uyuyun,yıldızlar yoldaşınız olsun Yiğit insanlar. Tarihin Ali Elverdi Paşayı nasıl hatırlayacağı gibi sizi de başı dik, onurlu,namuslu ve şerefli yiğit ülke evlatları olarak hep anacak.

Sizden sonra sizin yolunuzda yürürken,size kavuşan canlar da size emanet.Bizler gelinceye kadar onlara iyi bakacağınızdan kuşku duymuyoruz.

Aşk olsun size abiler Aşk olsun.

Sevgi ve saygıyla kalın.