29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

14 Şubat 2017, Salı 10:15

Mehmet Vurur

BORÇ YİYEN KESESİNDEN YER

vet sevgili Torbalılılar 07.02.2017 tarihinde şubat ayı meclis toplantısını yaptık. Yaptık yapmasına da maşallah geldik satıyoruz gittik satıyoruz. Hadi satmaları engelleyemiyoruz da birde üstüne üstlük milyon milyon kredi kullanıyoruz. Daha önceleri de söylemiştim ama şimdi yine söylüyorum. Sayın İsmail Uygur’dan belediyeyi yirmi sekiz milyon borç ile teslim aldım diye bangır bangır bağıran Sayın Adnan Yaşar Görmez CHP döneminin on yıllık dönemindeki borçlanmanın iki katı borçlanmayı maşallah iki buçuk yıl da yaptı . Yaptılar da ne yaptılar ? Daha 18 projeyi hayata geçiremeden bir yeni kredi daha öne sürdüler. On beş milyon yedi yüz elli bin TL daha kredi kullanacaklar. Yahu kırk üç milyonla ne yaptınız ki bir daha kredi istiyorsunuz? iki tane parkla üç tane açık düğün salonuyla yedi yüz metre kilit taşı döşemeyle olmaz.

Siz iktidarınızla hükümetinizle belediyenizle hadi bakalım verdiğiniz seçim vaadini yerine getirin. Bunu CHP yaptı dediğiniz ucubeleri yıkın. İZBAN hattını alta alın ben göreyim sizin belediyeciliğinizi.. Yapın Kemalpaşa kavşağına battı çıktıyı, yapın Ayrancılar lambalara battı çıktıyı, yapın Ertuğrul kavşağına battı çıktıyı ben göreyim sizin iktidar belediyeciliğinizi. Meydanları inletiyordunuz bir şans verin iktidarın belediyesi olalım, size elli yılda getirilemeyen hizmeti beş yılda getirelim diye. Dediğiniz hizmet bu muydu? Üç basketbol sahasıyla beş fitnes alanıyla Torbalı’nın ne trafik izdihamı biter, ne de İZBAN’ın Torbalılara yaşattığı çile biter. ALLAH’tan reva mıdır? Bu köprüler yapılırken önlem almadınız. CHP’nin suçu olduğu kadar AKP’nin de suçu var .

Biz bu Torbalı’da birlikte yaşıyorsak burası hepimizin yaşam alanı. İyisiyle kötüsüyle bırakın şunu biz yaptık oldu taktiğini. Biraz olsun elinizi vicdanınıza koyun. NE VERİRSEN BELEDİYECİLİĞİNDE OYLAR GELİR SİZİNLE der sizlere kalan gününüzde HAYIR’lı hizmetler getirmenizi temenni eder. ALLAHA emanet ederim..