20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

24 Mart 2017, Cuma 16:30

Ertan Çelik

BİR GARİP TOPLANTI

Hafta başı BKM’de Ziraat odasının toplantısı vardı. Toplantının konusu Atilla Kaya referandum öncesi bilgilendirme toplantısı. Yani üye sayısı 3 binleri bulan ve bunun büyük çoğunluğu hayır diyecek olan bir STK’nın organize ettiği toplantı. İlk önce aklıma gelen şu oldu, Oda başkanı ve yönetimi ve de meclisi 3 yıldır görevde. Sorarım şimdi Ziraat Odası kendi üyelerine bu güne kadar özellikle tarım konusunda kaç defa (BİLGİLENDİRME) toplantısı yapmıştır. Kulakları çınlasın önceki başkan Sayın Murat Uslu'nun. Kendisi yıllarca bu görevde bulundu, aynı dönemlerde de görev yaptık. Kendisi eski ilçe başkanımız olmasına rağmen Allah var siyaseti hiç karıştırmadı. Bu arada kendisine acil şifalar diliyorum. Geçtiğimiz günlerde başarılı bir ameliyat oldu. Bir an önce iyileşir ve aramıza döner inşallah. Bizim Torbalı'ya açıklamalarda bulunan Övünç Demir'in dediği gibi aynı hassasiyeti CHP Milletvekillerine de göstermek zorundasınız. Bu üyeniz olan ve oyları HAYIR olan çiftçilerimizin beklentisi.

HUZUREVİNİ KİM YAPTI?

Dün sabah saatlerinde İlçemiz de Bakan katılımıyla bir açılış gerçekleşti. Bu açılışta 2 Kaya buluştu. Biri Bakan Fatma Betül Sayan Kaya(amma uzunmuş ismi ha yazarken fark ettim.), diğeri İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya birlikte huzurevinin açılışını yaptılar. HAYIR'lı olsun. Bu huzurevini şimdi hangi yönetim yaptı? Şimdiki yönetim mi yoksa eski yönetim mi? Eski (pardon eski yok.) Önceki dönem Belediye Başkanı sosyal medya da diyor ki enim yaptığım ve bitirdiğim. Ne güzel söylüyor. Benim yaptığım ve Benim bitirdiğim. Açıklama bekliyoruz kim yaptı huzurevini.?

NENE HATUN OLMAK BU KADAR KOLAY MI?

Bir de şu adı uzun olan Bakan hanımefendiye Nene Hatun benzetmesi yapmışlar. El insaf bu ülkede Nene Hatun olmak bu kadar basit ve ucuz mu?

Sağlıcakla kalın.