29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

5 Ağustos 2022, Cuma 11:05

YEM BİTKİLERİ KONTROL ALTINDA

Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ilçe genelinde çalışma faaliyetlerine devam ediyor. Son olarak ilçe genelinde faaliyetlerine Naime Mahallesi’nde bulunan tarım arazilerindeki yem bitkilerinin kontrol ve denetimlerini sağladı

Tarım faaliyetleri anlamında gerek ülkemizde ve dünyada önemli bir rol üstlenen Torbalı tarımı ilçede de kontroller ve denetimlerle destekleniyor. İlçe genelinde tarım faaliyetlerini denetimini sağlayan ve birçok başarılı proje ve denetimleri gerçekleştiren Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yaptıkları kontrollere son olarak,  Naime Mahallesi’nde gerçekleştirdi. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı ekipler Naime Mahallesinde bulunan tarım arazilerinde yem bitkilerinin gerekli kontrol ve denetim işlemlerini gerçekleştirdi. Yapılan bu incelemelerden sonra bölge halkı yapılan kontrolden memnuniyetlerini dile getirdi.

NUMUNE ALIM İŞLEMLERİ GERÇEKLEŞTİ

Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı ekiplerin 5996 Sayılı Kanun kapsamında, ilçe genelinde numune alım işlemlerini gerçekleştirdi. Yapılan bu denetimlere ek olarak, müdürlük tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren işletmelerinin de gerekli denetimlerinin devam edildiği açıklaması yapıldı.