27 Temmuz 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

4 Ağustos 2023, Cuma 11:47

TORKOS'TAN TRANSFER ATAĞI

İÇ VE DIŞ TANSFER'DE 11 İSME İMZA ATTIRDI

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefi ile mücadele edecek olan Torbalıspor, peş peşe yeni isimlere imza attırmaya devam ediyor. Yeni transferler taraftarı heyecanlandırırken geçen sezona damgasını vuran genç yetenek Osman Tukul’da bu isimler arasında yer alıyor

Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçirmesine rağmen TFF’nin Çeşme Belediyespor’un mahkeme tarafından tescil edilen şike girişimini görmezden gelmesi nedeniyle Bölgesel Amatör Lig’e yükselemeyen Torbalıspor, bu yıl mutlak şampiyonluk ve BAL Ligi hedefiyle çalışmalarına başladı. İç ve dış transferde ciddi ataklar yapan Torkos işe tecrübeli teknik adam Soner Keleş’i kırmızı-beyazlı renklere bağlayarak başladı. Ardından iç transfere yoğunlaşan Torkos geçtiğimiz sezon başarılı grafik ortaya koyan Samet Dinçer, Halil Ödemiş, Süleyman Yüksel, Tuğbey Şen ve Osman Tukul ile sözleşme yeniledi. Dış transferde de geri durmayan Torkos, Mehmet Enes Öztürk, İbrahim Tokay, Aykut Geçmen, Yiğit Acartürk, Barış Kol ve Beşir Ndiaye’yi renklerine bağladı.

TUKUL VE NDİAYE TRİBÜNDE HEYECAN YARATTI

Dış transferde taraftara en çok heyecanı yaşatan isim Beşir Ndiaye olurken, iç transferde ise geçtiğimiz sezonun play-off maçları öncesi Menderes Belediyespor’dan transfer edilen Osman Tukul oldu. Henüz 20 yaşında olan başarılı futbolcu geçtiğimiz sezon oynadığı 7 maçta 5 gol, 3 asist yaparak hem takımına büyük katkıda bulunmuş hem de tribünün gönlünü fethetmişti. Öte yandan Ndiaye transferinin ardından taraftarlar kulübe İngiliz futbolcu Sadik Balarabe transferinin bitirilmesi için çağrıda bulundular.