25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

29 Kasım 2021, Pazartesi 19:13

ÖVÜNÇ DEMİR FARK YARATIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, haftasonu cumartesi ve  pazar günleri de parti faaliyetlerine ve çalışmalara devam ediyor. Göreve başladığı günden bugüne aktif bir yönetim anlayışı sergileyen Demir; haftasonu da yeni üyelere rozet taktı ve gençlerle parti binasında biraraya geldi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, pazar günü programına partili gençlerle buluşarak başladı. Parti üyesi gençlerle parti binasında bir araya gelen Başkan Demir, gençlerle istişarede bulundu. Katılımcılara tek tek söz veren Demir, gençlerin gözünden sorunları ve çözüm önerilerini dinlerken, parti çalışmalarına yönelik gençlerin projelerini dinleyip not aldı.

“GENÇLER CHP’NİN ÖZ GÜCÜDÜR”

Başkan Demir, “Gençlerimiz ve kadınlarımız, partimizin yan gücü değil öz gücüdür. Örgütlü mücadelemizi gençlerimiz ile birlikte büyüteceğiz. Gençlerimizin fikirlerini esas alarak projeler üretecek ve gençlerimizle kol kola yürüyerek iktidara ulaşacağız. Çok çalışacağız, birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

YENİ ÜYE KATILIMLARI SÜRÜYOR

CHP İlçe Başkanlığı binasında yeni üye katılımları sürüyor. İlçe Başkanı Övünç Demir, yeni üyelere rozetlerini takarak, hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Demir: ''Cumhuriyet değerlerini savunan, partimizin ilkelerine inanan hemşehrilerimizle güçlenmeye devam edeceğiz. Önceliğimiz gençlerimiz ve kadınlarımız. Aktif siyaset yapmak isteyen, memleketimiz için mücadele edecek, parti ilkelerimizi sahiplenecek tüm hemşehrilerimize gönlümüz de kapımız da daima açık.''dedi.

TORKOS TRİBÜNLERİNDE ‘ÖVÜNÇ BAŞKAN’ TEZAHURATLARI

Üye katılımları ve gençlik buluşması sonrasında Torbalıspor’un maçını izlemek için Yedi Eylül Stadı’na giden Demir'i; Torbalısporlu taraftarlar alkış ve tezahüratlarla karşıladı. Maçı, Torbalısporun taraftar grubu ''Tepeköylüler'' ile birlikte tribünden izleyen Başkan Demir'in çocukluğundan beri sıkı bir Torbalıspor taraftarı olduğu ve Torbalıspor'un maçlarında takıma destek vermek için maçları takip ettiği biliniyor.