20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

11 Mart 2023, Cumartesi 16:46

KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ İZMİR KOORDİNASYONU

ÇİĞLİ'DE BİR ARAYA GELDİ

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İzmir Koordinasyonu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığının açıklamasının ardından dün Çiğli’de bir araya geldi. 40 koordinatörün katıldığı toplantıya Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Torbalı Koordinatörü Barış Karaman da katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti 13’üncü Cumhurbaşkanı olması için bir araya gelen ve amaç bağlamında dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin İzmir Koordinasyon Kurulu dün Çiğli’de bulunan Akvaryum Restaurant’ta bir araya geldi. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İzmir İl Koordinatörü Sinan Sarıköse’nin önderliğinde bir araya gelen İzmir ve 30 ilçeden toplam 40 koordinatörün bir araya geldiği toplantıda bundan sonraki yol haritası ve koordinasyonun çalışma süreci üzerine konuşuldu. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Torbalı Koordinatörü Barış Karaman’ın da katıldığı toplantıda İzmir’den rekor oy sözü verildi.

“BAŞLIYORUZ! GELİYOR GELMEKTE OLAN!”

Koordinasyon toplantısında alınan önemli kararların ardından çalışma bölgelerine dönen koordinatörler, yerellerinde hızlıca görev dağılımlarını tamamlayıp çalışmalarına hız katacakları öğrenildi. İzmir’den Kılıçdaroğlu için rekor oy sözü verildiğinin altını çizen Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Torbalı Koordinatörü Barış Karaman, “Bizler Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olmasını isteyen Cumhuriyet Çocukları olarak bir araya geldik. Temel amacımız ise bu tercihimizin sebeplerini tüm yurttaşlarımıza detaylarıyla anlatmak ve Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını demokrasi ile taçlandırmaktır. Bu bir araya gelişimiz de dünyada örneği olmayan bir girişimdir. Girişimimiz ilk amacına ulaşmış ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı Adayı ilan edilmiştir. Aslında bize göre asıl görevimiz şimdi başlamıştır. Bu görevimiz ise, Sayın Kılıçdaroğlu’nun neden desteklenmesi gerektiğini 7’den 70’e tüm yurttaşlarımıza anlatmak ve Sayın Kılıçdaroğlu için İzmir’den rekor oy çıkararak Cumhurbaşkanı seçilmesini sağlamaktır. Böylece Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında ülkemizin yeniden adalete kavuşacağına inanıyoruz. Bu inançla yerellerimize dönerek görev dağılımlarımızı gerçekleştirdik ve çalışmalarımıza hız kazandırdık. Başlıyoruz! Geliyor gelmekte olan!” ifadelerini kullandı.