28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

13 Mayıs 2023, Cumartesi 11:56

KIBRIS GAZİSİ AKAR ASKERİ TÖRENLE DEFNEDİLDİ

PARTİSİ, SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADI

Dün yaşamını yitiren Kıbrıs Gazisi Süleyman Akar, bugün öğle namazına müteakiben Arslanlar Mezarlığı'na defnedildi. Askeri törenle defnedilen Akar'ı sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmazken partisi CHP Torbalı İlçe Örgütü de, cenaze törenine tam kadro katılım sağladı

Torbalı’nın sevilen esnaflarından Gayrimenkul Danışmanı Yakup Akar ile Mobilya Dekorasyoncusu Yalçın Akar’ın babaları, Kıbrıs Gazisi Süleyman Akar, dün öğle saatlerinde yaşamını yitirmişti. Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan ve yatağa bağımlı olarak yaşamını sürdüren Akar, yaklaşık bir aydır hastanede tedavi görüyordu. Bayramdan önce yattığı yerden düşerek kalça kemiğini kırdığı öğrenilen Akar, kaldırıldığı Torbalı Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındıktan sonra yoğun bakım servisinde tutulmaya başlanmıştı.

PARTİSİ, SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADI

1974 Kıbrıs Barış Harekâtı zamanı asker olan ve burada yaralanarak gazi unvanı alan Süleyman Akar’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Mümin Mesci Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle Arslanlar Mezarlığı’na defnedildi. Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in de katılım sağladığı cenaze törenine tam kadro katılan CHP Torbalı İlçe Örgütü gazisini son yolculuğunda yalnız bırakmadı.