19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

15 Mart 2023, Çarşamba 11:58

İZDİHAM YARATAN KUYUCAKLI YUSUF

18 MART’TA BİR KEZ DAHA SAHNELENECEK

Torbalı Kent Tiyatrosu tarafından Hasan Akdemir yönetmenliğinde sahneye uyarlanan usta yazar Sabahattin Ali’nin unutulmaz eseri Kuyucaklı Yusuf, 11 Mart akşamı BKM’de adeta izdihama neden olmuştu. İlçe halkı tarafından beğeniyle izlenen oyun 18 Mart akşamı bir kez daha sahnelenecek

Torbalı Kent Tiyatrosu, geçtiğimiz Cumartesi akşamı usta yazar Sabahattin Ali’nin ‘Kuyucaklı Yusuf’ romanından Hasan Akdemir yönetmenliğinde uyarlanan tiyatro oyunu ile seyirci karşısına çıkmıştı. Gösterim saatinden dakikalar önce hınca hınç yoğunluk yaşanan BKM’de tiyatro severler adeta izdiham yaşamıştı.  Geçtiğimiz yıl sahnelenen Ghetto isimli tiyatro oyunuyla büyük beğeni toplayan Torbalı Kent Tiyatrosu, bu yıl da Kuyucaklı Yusuf oyunuyla beğeni grafiğini oldukça yükseklere taşımayı başardı. Uzun süre bu oyuna hazırlanan ekip, muhteşem bir performans sergiledi.

18 MART CUMARTESİ 20.30’DA BİR KEZ DAHA İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK

Hasan Akdemir’in yönetmenliğini üstlendiği oyunun müziklerini Ferdi Donat yaparken, dans performanslarını ise Muhammed Çiğdem üstlendi. Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna rekor sayıda izleyici katıldı. Koltukların yanı sıra koridorları da dolduran izleyiciler, oyun sonunda tiyatro oyuncularını uzun süre ayakta alkışladı. Torbalılıların büyük beğenisini kazanan oyunun 18 Mart Cumartesi günü bir kez daha sahnelenmesi kararı alındı. Buna göre Kuyucaklı Yusuf oyunu 18 Mart Cumartesi günü Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 20.30’da bir kez daha izleyici ile buluşacak.