28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

17 Mart 2023, Cuma 09:48

ÇOCUK GİYİMDE MARKA

10 YILDIR TORBALI’NIN HİZMETİNDE

İlçemizde kurulan semt pazarlarında 10 yıldır tezgah açan kadın girişimci Güler Öz; yazlık, kışlık ve mevsimlik çocuk giyim ürünleriyle Torbalı’nın aranan esnafları arasında yer alan Öz, aynı zamanda geniş ürün yelpazesi ile Torbalı’da adeta marka olmuş durumda

Torbalı’da kurulan semt pazarlarında 10 yıldır çocuk giyim üzerine tezgah açan kadın girişimci Güler Öz, sunduğu geniş ürün yelpazesi ile yazlık, kışlık ve mevsimlik çocuk giyimde Torbalı’da adeta marka olmayı başardı. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla Torbalılı müşterilerle buluşturan Öz, ilçe pazarlarının aranan esnafları arasında yer alıyor. Ürünlerinin kalitesi pek çok markalaşmış hazır giyim mağazasının ürün kalitesiyle yarışan Öz, çocuk giyiminin yetişkin giyimden daha hassas bir konu olduğunu ifade ediyor. Bağışıklık sistemi ve benzeri durumlar nedeniyle çocuk giyimde kalitenin çok daha dikkatli olunması gereken bir konu olduğunun altını çizen Öz, ürünlerinin müşteriler tarafından tercih edilmesinin sebebinin ise burada saklı olduğunu söylüyor.

KALİTE VE UYGUN FİYAT BİR ARADA

Uzun süredir Torbalı semt pazarlarında tezgâh açabilmesini de buna bağlayan Öz, “Ürünlerimizin rağbet görmesinin nedenini sadece uygun fiyatlı oluşuyla açıklayamayız. Zira çocuk giyim konusu oldukça hassas bir konu. Yetişkin bireylerden farklı olarak çocukların bünyeleri daha zayıf ve alerjiye müsait oluyor. Bu nedenle çocuk giyim ürünlerinin belli bir kalite standardının üzerinde olması gerekiyor. Biz bu standardı uygun fiyatla harmanlayarak sağladığımız için Torbalılılar yıllardır güvenle bizden alışveriş yapıyor” ifadelerini kullandı.