28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

6 Nisan 2022, Çarşamba 12:34

CHP TORBALI'DAN ANKARA ÇIKARMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ve ilçe yöneticileri, Ankara ziyareti gerçekleştirdi. Ankara'ya giden CHP Torbalı İlçe Örgütü TBMM'de gerçekleşen CHP Grup Toplantısı'na katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret eden Torbalı heyeti, Anıtkabir'i de ziyaret ederek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çelenk bıraktı. CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, Anıtkabir Özel Defteri'ne duygu ve düşüncelerini yazdı.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısına katılan Torbalı heyeti, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makam odasında ziyaret etti. Ziyarete CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile PM  Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan da eşlik etti. Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na Torbalı'dan götürülen hediyeler takdim edildi. İlçe Başkanı Övünç Demir ve ilçe yöneticileri, Kılıçdaroğlu'na 'CHP iktidarı için emrinizdeyiz' mesajı verdi.

CHP Torbalı İlçe Yönetimi Anıtkabir'i de ziyaret ederek Ata'nın yüksek huzuruna çıktı. Anıtkabir'de düzenlenen tören ile CHP Torbalı İlçe Başkanlığı çelengi İlçe Başkanı Övünç Demir tarafından mozeleye bırakıldı. Başkan Övünç Demir, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.