26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

5 Ekim 2022, Çarşamba 13:21

CHP TORBALI ÖBEK ÖBEK ÇALIŞIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile birlikte gerçekleştirdiği saha çalışmalarını sürdürüyor. CHP yönetimi dün akşam ki öbek çalışmasını Çamlıca Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Çamlıca Mahallesi'ndeki her evin kapısını tek tek çalan CHP İlçe Örgütü, vatandaşların evine misafir oldu. Gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşın dert ve sorunları dinlenirken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidara gelmesi durumunda gerçekleştireceği proje ve politikaları anlatıldı. 

Çamlıcalı ev hanımlarına CHP'nin aile destekleri ile ilgili projeleri, ev hanımlarının sigortalanarak emekli maaşı hakkına sahip olacakları, geçim sıkıntısı yaşayan ailelerin çocuklarının masraflarının devlet tarafından karşılanacağı ve İstanbul Sözleşmesi'nin yeniden yürürlüğe gireceği gibi hususlar başta olmak üzere kadın ve aile ile ilgili projeler anlatıldı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Hiç bir çocuk yatağa aç girmeyecek" sözü vurgulandı.

Çamlıca Mahallesi sakinleri ülkenin geri kalanında olduğu gibi ekonomik bunalımdan şikayet ederken CHP İlçe Örgütü, CHP iktidarında vatandaşın üzerindeki ağır vergi yükünün azaltılacağını, şehirde küçük esnaf ve kırsalda çiftçi ile hayvan yetiştiriciliğinin destekleneceğini, doğru ekonomi yönetimi ile enflansyonun azaltılacağını ve kamuda israfın son bulacağını anlattı.