19 Mart 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

20 Mart 2023, Pazartesi 11:37

CHP TORBALI, 13’ÜNCÜ CUMHURBAŞKANI’NI KARŞILADI

CHP TORBALI İLÇE ÖRGÜTÜ FARKINI YİNE GÖSTERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü, dün İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu havaalanında karşıladı. Torbalı ve Ayrancılar’dan 4 otobüs ve çok sayıda şahsi araçla hava alanında Kılıçdaroğlu’nu karşılayan CHP’liler, ardından Adnan Saygun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’ne geçti

Türkiye’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekillerinin belirleneceği seçimin tarihinin 14 Mayıs olarak açıklanmasının ardından Millet İttifakı, Cumhurbaşkanı Adaylarının CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıklamıştı. Anketlerden yapılan analizlerde Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılan Kılıçdaroğlu, dün Adnan Saygun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’ne katılmak üzere İzmir’e geldi.

CHP TORBALI İLÇE ÖRGÜTÜ FARKINI YİNE GÖSTERDİ

Adeta tüm İzmir, Adnan Menderes Havaalanı’na gelen Kılıçdaroğlu’nu karşılama için havaalanına akın etti. Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı’nı karşılamaya gidenler arasında CHP Torbalı İlçe Örgütü yine farkını gösterdi. Torbalı ve Ayrancılar’dan dört otobüs ve çok sayıda şahsi araçla havaalanına giden Torbalılılar, havaalanında açtığı pankartlarla da ilgi odağı olmayı başardı. Kılıçdaroğlu’nu “Anadolu’nun Kemal’i, Hepimizin Umudu, Türkiye’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı yolun yolumuzdur” ve “13’üncü Cumhurbaşkanımız, İzmir’e hoş geldiniz” pankartı ile karşılayan Torbalı İlçe Örgütü’nün pankartlarını açtığı sırada havaalanındaki kitle alkışlar ve sloganlarla karşılık verdi.