28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

10 Haziran 2022, Cuma 10:02

CHP KADIN KOLLARI YAZIBAŞILI KADINLARLA BULUŞTU

Yazıbaşı çiçek açtı

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Kadın Kolları, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ülkü Ece'nin İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na atanması ile çalışmalarını hızlandıran CHP İlçe Kadın Örgütü, dün akşam Yazıbaşı'da saha çalışması gerçekleştirdi. Yazıbaşılı kadınlarla buluşan CHP İlçe Kadın Örgütü, ülke gündemi üzerine sohbette bulundu. Yazıbaşılı kadınların yerel ve genel sorunlarını dinleyen CHP'li kadınlar, sorunları tek tek not aldı. Yazıbaşılı kadınlara, ülkenin içinde bulunduğu durumdan ancak örgütlü bir mücadele ile kurtulacağı anlatılarak CHP iktidarı için el ele mücadeleye davet yapıldı. 

Yazıbaşılı kadınlar ile gerçekleştirilen sohbet son derece verimli geçerken, parti üyesi olmayan pek çok kadın vatandaş, CHP'ye üye olma sözü verdi.  

Gazetemize kısa bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülkü Ece, "Vatandaşlarımız ekonomik çöküntüden, hak ve hürriyetlerin kısıtlanmasından, siyasi iktidarın tüm baskı ve adaletsizliklerinden yılmış durumda. İnsanlar siyasi iktidarın değişmesini istiyor. Bunu gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde net şekilde görebiliyoruz. Vatandaşlarımıza bu kötü gidişatı durduracak olan iktidarın, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı olduğunu anlatıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının yolunun örgütlü bir mücadeleden geçtiğini anlatarak halkımızı davet ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin her geçen gün büyüdüğünü, güçlendiğini ve adım adım iktidara yürüdüğünü görmek, ülkemizin geleceği için umut vaat ediyor" dedi.