29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

25 Ocak 2023, Çarşamba 18:29

ASLANOĞLU'NDAN TORBALI ÇIKARMASI

TORBALI'DAN İKTİDAR MESAJI VERDİ

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, göreve gelmesinin ardından başlattığı ilçe ziyaretleri kapsamında il yöneticileri ile birlikte Torbalı’ya geldi. Torbalı’daki dernekleri ve taziye evlerini ziyaret eden Aslanoğlu son olarak CHP Torbalı İlçe Örgütü’nde Torbalılılarla bir araya geldi

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, bugün Torbalı’ya çıkarma yaptı. Göreve gelmesinin ardından başlattığı ilçe ziyaretleri kapsamında il yöneticileri ile birlikte ilçeye gelen Aslanoğlu ilk olarak Torbalı Muş & Bitlis Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Torbalı Rumeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Aslanoğlu, dernek ziyaretlerinin ardından geçtiğimiz günlerde vefat eden TEMAD Torbalı Şubesi Başkanı Aydoğan Bozbey için TEMAD Torbalı Şubesi’ne CHP Torbalı İlçe Yöneticisi Bekir Özel’in geçtiğimiz hafta vefat eden babası Tamer Özel için Özel ailesine taziye ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Aslanoğlu ve beraberindeki CHP İzmir İl Yöneticilerine Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, 27.Dönem Milletvekili Adayı Sefer İpekli Torbalı Belediye Başkan Yardımcıları, Torbalı Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri, CHP Torbalı İlçe Yöneticileri ve çok sayıda partili eşlik etti. 

“SORUNLAR MERKEZİ HÜKÜMET KAYNAKLI”

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ziyarette ilk olarak Torbalı Muş & Bitlis Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticilerinin sorun ve önerilerini dinledi. Dernek üyelerinin yaşadığı ve dile getirdiği sıkıntılara dair açıklamalarda bulunan Aslanoğlu, “Görüyorum ki genellikle sorunlar merkezi hükümet kaynaklı. Devleti yönetenler şuanda ne yurttaşları ne de yerel yönetimleri önemsemiyor. Biz bu sorunların hepsini seçim sonrasında çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYELERİMİZE KATAR’DAN PARA GELMİYOR”

Açıklamalarını sürdüren Aslanoğlu, “İl ve ilçe belediyelerinin işi çok zor. Artan maliyetler ve pandemi en çok onları etkiledi.  Bildiğiniz gibi evimize rahat rahat alışveriş yapamıyoruz çünkü her şey ateş pahası. Belediyeler için de böyle. Aldıkları her şeyin maliyeti arttı. Devlet ise bu süreçte destek olmak yerine hizmet yapılmasını engellemek için her şeyi yapıyor. Bütçeyi kesiyor, belediyelerin gelirlerine el koyuyorlar. Belediyelerimize de maalesef Katar’dan para gelmiyor. Bu yüzden belediyelerimizin sıkıntısı büyük” dedi. Aslanoğlu, “Bu sorunların çözülmesini baskılardan, ekonomik sorunlardan kurtulmak istiyorsanız seçim de gereğini sizler yapacaksınız. Eğer ki kayyumlar da size demokratik geliyorsa bu hükümete oy vermeye devam edin” diyerek sözlerini noktaladı.

"DEVLET HER ZAMAN VATANDAŞINA HİZMET ETMEK ZORUNDADIR"

Aslanoğlu ve beraberindeki heyetin ikinci durağı ise Torbalı Rumeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği oldu. Burada da sorun ve isteklere cevap veren Aslanoğlu, “Merkezi hükümet özellikle elinde olmayan yerel yönetimlerin yurttaşlara hizmet edememesi için çabalıyor. Ama devlet her zaman vatandaşına hizmet etmek zorundadır. Birinin hizmet etmesini engellemek ise vatana ihanettir” dedi.  Aslanoğlu ve beraberindeki heyet dernek ziyaretlerinin ardından geçtiğimiz hafta sonu kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden TEMAD Torbalı Şubesi Başkanı Aydoğan Bozbey için dernek binasına taziye ziyaretinde bulundu. Hemen ardından ise geçtiğimiz hafta vefat eden Tamer Özel’in ailesine ziyarette bulunarak taziye dileklerini iletti.

“14 MAYIS’TA KAZANACAĞIZ 15 MAYIS’TA İKTİDARIZ”

İl Başkanı Aslanoğlu, taziye ziyaretlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi. Burada çarpıcı açıklamalarda bulunan Aslanoğlu, “Torbalı İlçe Örgütüyle gurur duydum. Burada herkesi kol kola görmekten dolayı çok mutluyum. Diğer ilçelerde küskünlükler var. Geçmiş zamanlarda kongrelerde muhakkak olmuştur. Ama bu önümüzdeki 100 gün boyunca birbirimizi eleştirmeyeceğiz. Küskünlük olmayacak. Birbirimize destek olacağız. Bizim partimiz 100 yıllık bir çınar. Bizim arkamızda hiçbir zaman havuz medyası olmadı, her zaman arkamızda örgütümüz vardı. Bu seçim sürecinde yaptığımız hizmetleri kapı kapı gezerek anlatalım. Biz bu seçimi açık ara kazanacağız. Yüzde 65’e yüzde 35 gibi bir fark atacağız. 14 Mayıs’ta kazanacağız 15 Mayıs’ta iktidarız. Genel merkezimiz bizim için geleceğimiz için çalışıyor. Onlara bu süreçte destek olalım. Bizim yapmamız gereken şey ise vatandaşa inip parti politikamızı anlatmak”  ifadelerini kullandı. Aslanoğlu ilçeden ayrılmadan önce ise CHP Torbalı İlçe Başkanlığı tarafından trafikte bisikletli sürücüler için farkındalık yaratmak amacıyla çıkartılan oto kokularını Torbalılı araç sürücülerine dağıttı ve sürücüleri bisikletlilere karşı dikkatli ve duyarlı olmaya davet etti.