18 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

13 Mayıs 2017, Cumartesi 15:10

Sadık Azan

OLMADI YİNE OLMADI

İğneyi karşıya,çuvaldızı kendimize hayda bakalım. Olmadı yine olmadı,ne zaman oldu ki zaten. Sosyal Demokrat olmak hep bocalamak değil ki. Çıkın artık devletçi,bürokratik zihniyetten,resmi davranmaktan. Emekçi halk olmak çıkış yolunuz!

Gündoğdu'ya gelince Ovacık Belediye Başkanı olunmuyor. Burnunuz da hiç kıl yok anladık. Hurdacıya verin kocaman koltukları,tabureye oturun.

Olmadı. Partinin en üstteki yöneticisi olmadı, O söz sana hiç yakışmadı. Başkan veya lider demedim dikkat ederseniz. Ağzınızdan başkan kelimesi ne zaman düştü ki,bunu düşünün!

Lider ise bazı zamanlar da,bazı kişiler tarafından olunur. Çok şey ister lider olmak,öncü olmak,önder olmak.

Çiftlik çalışanlarından birini mi kapının önüne koyuyorsun. Çiftlik Kahyası mısın,taşeron İşçilerin dayıbaşı mısın, Sözüm ona kadrolu işçilerin ustası mısın?

 Nesin sen sayın yönetici. Bak hesap uzmanlığına hiç söz söylüyor muyum? Seni de tarih yargılar nasıl olsa.

Merak ettim çıktım baktım önüne ben, açlık grevindeki öğretim görevlilerini gördüm. Anti emperyalist,devrimci lideri küfür edenleri gördüm. Emperyalist düşüncenin bu topraklardaki uşakları tarafından. İstersen sen de çık kapının önüne birlikte bakalım Sayın Kılıçdaroğlu.

Ne zaman yakışanı yaptın ki sayın Deniz Baykal? Çıkar ağzındaki şu baklayı gari. Beni başkan adayı gösterin deyiver olsun bitsin. Lafı eveleyip,geveleyip durma. Sen neleri önünü aştın biliyorsun söylememe gerek yok zaten.

Seni aday göstersinler sen de rahatla,biz de rahatlayalım. Benim önerim Sayın Kılıçdaroğlu'na : Başkan adayı olarak Ekmelettin İhsanoğluna haksızlık yapma. Tekrar aday göster.

BAŞKANLIK'MI DEDİNİZ, ADAY ÇIKARMA MI DEDİNİZ, UYARIYORUM, DURUN TEKRAR DÜŞÜNÜN, AKLINIZ BAŞINDAYSA, BAŞKANLIK SİSTEMİNE KARŞI DEĞİL MİYDİNİZ? DÜNYA SİYASİ TARİHİ SİZİ FİYASKO OLARAK YAZAR HABERİNİZ OLA!

Haa!Seçime girelim, ,hayırcıların hepsini içine alarak aday çıkaralım Egemenliği tekrar millete verelim derseniz,o zaman başka yanınızdayım.

Siz! Kurtuluş savaşın da cepheye mermi taşıyan KADINLAR,

Siz! Emekçi ANALAR,

Siz! Partizan ruhlu KADINLAR,

Sen! sevgili KIZIM

Sadece bir gün de neymiş?

Bütün zamanlar başımızın tacısınız,hakkınız ödenmez bir gül ile.

Not;Yukarıda ki eleştirilerimin için de(Başta Zübeyde ana ve Fethiye Ablalar)yok.

Sevgi ve saygıyla kalın.