29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

22 Nisan 2017, Cumartesi 16:50

Ertan Çelik

KANMAYIN KANDIRILMAYIN

16 Nisan'a 3 gün kaldı. Ülkemizin geleceği oylanacağı referandum pazar günü. Ama bakıyorum meydanlara CB ve Binali yatıyorlar Kılıçdaroğlu kalkıyorlar Kılıçdaroğlu. Referandumda 18 tane madde var. Bundan hiç bahseden yok. Bir de ağızlarına sakız etmişler Hayır cephesini teröristler destekliyor diye. Yalnızca o ikisi olsa iyi, onların Torbalı'daki uzantıları olan da aynı söylemleri söylüyor.

Büyük bir özveriyle ortaya çıkan ve mahallelerde çok iyi çalışan Torbalı Hayır Platformu’na dil uzatarak şunlarla da gezsin, şöyle yapsın gibi akıl vermeye çalışıyor. Bu nasıl üslup, bu nasıl siyasi terbiye, bu nasıl demokrasi anlayışı, bu nasıl hoşgörü? Kimse unutmadı Dolmabahçe toplantısını, kimse unutmadı açılım diye başta Barzani olmak üzere Diyarbakır da yapılanları, kimse unutmadı özel yetkili mahkemeler kurup teröristleri sınırdan aldıklarını.

Sen de unutmamışsındır herhalde Sn. Vekil o zaman vekil değildin amma vekil olduğun ve bugün Türkiye’mizin üstünü kara bulutlarla örten, bölmeye çalışan partinizin üyesi ve hatta il başkan yardımcısıydın. Neden o zamanlar bugün HAYIR Platform'una söylediklerini söylemedin? O zaman teröristlere kucak aç, kol kanat ger şimdi tu kaka. Yemez hayvan terli diye bir laf vardır halk arasında aynen öyle.

Bulunduğunuz yerlere iyi sahip çıkın bir daha göremeyeceksiniz bu yerleri. Başta CB olmak üzere bunların bu kadar saldırganlaşmalarının sebebi anketlerin neticeleri. Kendi yandaş anket şirketleri dahi istedikleri sonuçları önlerine koyamadılar o yüzden. Yani tablo iç açıcı değil. Bizler duyarlı vatandaşlar olarak 1- Oyumuzu kullanmalıyız, 2- Yakınlarımızı oy kullanmaya götürün, 3- Oy kullandığınız sandığa sahip çıkın ve sandık açıldığı zaman tasnif esnasında sandıkta olun. 4- KANMAYIN,KANDIRILMAYIN. Sağlıcakla Kalın.