29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

8 Mart 2017, Çarşamba 11:16

Mehmet Vurur

İŞİNİ DÜZGÜN MUHALEFETİ ÜZGÜN BIRAKACAKSIN

Evet hangi yerel gazetede okuduğumu tam hatırlamıyorum ama arkadaşımızın birisi söyle yazmış ‘’ Muhalefet neredeyse yeni yapılan hastanenin yıkılan duvarına sevinecek’’.. O kadar çok yorum ve eleştiri gelmiş ki bazıları rahatsız olmuş .. Olmayacaksın, burasını hiç kimse babasının hayrına yapmıyor. Tamamen önlemini alacaksın, ne duvarını yıktıracaksın ne bacasını !. Daha içine geçmeden yıkılmaya başladı. Bunun sonu ne olur.? O boşa giden masrafların her kuruşu senin benim cebinden çıkıyor. Bir de çok büyük bir şey yapılmış gibi yapılan hizmeti muhalefet eleştiriyor deniyor. Ama sizde haklısınız, lafa gelince vergi sıralamasında beşinci, tahsilatta birinci demesini biliyorsunuz da hizmette sonuncuyuz.

Gerçi sizde haklısınız , Sayın Torbalılar hizmet görememekten yapılan iyide olsa kötüde olsa aman susun hele bir gelsin de, hele bir yapılsın da gerisi kolay diyor. Neden? Yıllar önce siyasi arkadaşların çekişmesinden hastane mi yoksa stadyum mu olsun derken kaçırdıkları yatırımı akıllarına getirip, aman susun hele bir olsun da bakarız diyorlar. Ah Torbalım sen neleri hak ediyorsun da, bu siyasi birlik ve beraberliğin olmayışı hastaneyi de kaçırır, stadyumu da kaçırır. Affedersin kaçmasın diye, İZBAN’a Torbalı’yı ikiye böldürürler böyle . Kaç yıl oldu Tire’ye devlet hastanesi yapılalı;? Gidin bakın şu Tire’ye yeni yapılan stadyuma , onu da geç Ödemiş’e yapılan ilçe garajına..

Demek ki çok vergi vermekle, tahsilat yapmakla sana hizmet gelmiyormuş, istemesini bileceksin, ağlamayan çocuğa meme verilmezmiş. Biz açarsak komşu belediyelerimiz hizmeti kapar, biz de mecliste efendim CHP döneminde değil, AKP döneminde yapıldı diye tartışmasını yaparız .. Biz siyasetimizi muhalefetimizi birlikte Torbalı’da yapalım.. Ama getirtilmesi ve yapılması gereken hizmette tek yürek, tek yumruk ve tek ses olmamız gerektiğine inanır , Torbalı'mızın en iyilerine ve en güzeline layık olduğunu söyler, sizleri ALLAHA emanet ederim.

Hoşçakalın.