28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Politika

13 Mart 2017, Pazartesi 08:50

ZİYARETE PAZARLIK DAMGA VURDU

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ile hafta sonu ilçemize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu arasında oldukça samimi diyaloglar yaşandı. Başkan Görmez'in Bakan Eroğlu'ndan talepleri adeta pazarlığa dönüştü.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ile hafta sonu ilçemize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu arasında oldukça samimi diyaloglar yaşandı. Başkan Görmez'in Bakan Eroğlu'ndan talepleri adeta pazarlığa dönüştü. Esprili bir diyalog ile Bakan Eroğlu'na Torbalı için taleplerde bulunan Başkan Görmez, tüm taleplerini kabul ettirdi. Bakan Eroğlu, Başkan Görmez'in taleplerini kabul ederek tüm isteklerini vereceğini söyledi. Bakan Eroğlu'nun esprili yanıtları salondakileri güldürürken, Torbalı'nın kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen bakanın 'Hizmetlerimiz Torbalı'ya helali hoş olsun' sözleri ayakta alkışlandı.

2500 FİDAN 500 AĞAÇ 3 KÖPRÜ

İlçemizi ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kendisinin başlattığı Sultanlar Vadisi Projesi için Torbalı'ya 2 bin 500 ağaç fidanı hediye etti. Ancak Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 2 bin 500 ağacın az olduğunu ifade ederek 3 bin ağaç istediklerini belirtti. Görmez ayrıca, sadece fidan değil, boylanmış ağaç ta istediğini söyleyince, Bakan Eroğlu 500 boylanmış ağaç sözü verdi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Torbalı Belediyesi ortaklığıyla yapılacak Sultanlar Vadisi Projesi'ni anlatan Bakan Eroğlu, Fetrek Çayı'na bir adacık ve bir köprü yapılacağını söyledi. Başkan Görmez ise 3 köprü yapılmasını istedi. Başkan Görmez ile Bakan Eroğlu'nun pazarlığı, herkesi gülümsetti. Bakan Eroğlu, Görmez'in bu talebini de geri çevirmedi. HASAN DEMİR