8 Mayıs 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Mart 2017, Perşembe 10:51

ZEYNEP ALTIOK AKATLI TORBALI'YA GELİYOR

Eğitim Sen Torbalı Temsilciliği referandum sürecine yönelik panel düzenliyor. ‘Yeni anayasa, referandum ve Türkiye’ isimli panele konuşmacı olarak önemli isimler katılacak.

Eğitim Sen Torbalı Temsilciliği referandum sürecine yönelik panel düzenliyor. ‘Yeni anayasa, referandum ve Türkiye’ isimli panele konuşmacı olarak önemli isimler katılacak. Panelin ana konuşmacıları olarak katılacak isimler arasında bir milletvekili bir sendika genel başkanı ve bir akademisyen var. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Seyit Aslan ve İktisatçı Yardımcı Doçent Doktor Melda Yaman ilçemize gelerek Torbalılılara Türkiye’nin içinde bulunduğu durum, iktidarın niçin anayasa değiştirmek istediği ve değişikliğin getireceği zararlar hakkında bilgiler verilecek.

GÜNDEMİ DEĞERLENDİRECEKLER

Eğitim Sen Torbalı Temsilciliği tarafından gerçekleştirilecek olan anayasa değişikliğine hayır paneli, 24 Mart’ta (yarın) Sultan Düğün Salonu’nda düzenlenecek. Tüm vatandaşların katılımına açık olacak olan panel saat 19.00’da başlayacak. CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, DİSK Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Seyit Aslan ve Yar. Doç. Dr. Melda Yaman, içinde bulunduğumuz süreci değerlendirecek. Gündeme yönelik değerlendirmelerini Torbalılılarla paylaşacak olan üç isim, vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayacak. HASAN DEMİR