29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

29 Nisan 2017, Cumartesi 11:01

ZAFERDEN YÜZDE YÜZ EMİNDİM

Torbalıspor’un yardımcı antrenörü iken, teknik direktör Atilla Özcan’ın sözleşmesinin feshedilmesiyle bir anda takımın başına geçen Ersen Turunç, teknik direktör olarak görev aldığı dört maçın dördünü de kazanarak takımını Bölgesel Amatör Lig’e taşıdı.

Torbalıspor’un yardımcı antrenörü iken, teknik direktör Atilla Özcan’ın sözleşmesinin feshedilmesiyle bir anda takımın başına geçen Ersen Turunç, teknik direktör olarak görev aldığı dört maçın dördünü de kazanarak takımını Bölgesel Amatör Lig’e taşıdı. Göreve geldiği ilk gün, tüm maçları kazanma ve hedefe ulaşma sözü veren Turunç, verdiği sözü tuttu. Gazetemize özel demeç veren Turunç, Torbalıspor’un çok daha üst ligleri hak ettiğini söyledi. İşte Turunç’un Torbalıspor ve kendi yaşamına dair değerlendirmeleri:

10 YIL ÖNCE FUTBOLCU OLARAK ŞAMPİYONLUĞU TATMIŞTI

Başarılı ve şampiyonluklarla dolu bir futbolculuk kariyerine sahip olan Ersen Turunç, futbolcu olarak mücadele ettiği Torbalıspor’da 2006 – 2007 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olmuş ve o yıl Torbalıspor 3. Lig’e yükselmişti. 10 yıl sonra aynı takımda teknik direktör olarak başarıyı elde eden Turunç, “Torbalıspor’da 10 yıl önce futbolcu olarak görev yaptım. O efsane kadroda forvet arkası olarak oynuyordum. O yıl şampiyon olarak takımımızı 3. Lig’e taşıdık. Benim için büyük bir mutluluktu. Bugün aynı takımda teknik direktör olarak bir üst lige yükselme sevinci yaşadım. Bu benim için büyük bir onurdur” dedi.

ZAFERDEN YÜZDE YÜZ EMİNDİM

 Torbalıspor’un yönetim kurulundan futbolcularına kadar son derece başarılı ve azimli insanlara sahip olduğunu ifade eden Ersen Turunç, bu takımın başında maça çıkarken hiç tereddüt etmediğini söyledi. Zaferden hep emin olduğunu ifade eden Turunç, “Torbalıspor çok iyi bir yönetime, çok iyi bir kadroya ve çok iyi bir teknik heyete sahip. Kulüp başkanımızdan futbolcularımıza kadar herkes uyum içinde. Bu yüzden dolayı, takımın başında maça çıkmam teklif edildiğinde hiç tereddüt etmedim. Futbolcularımdan emindim, kulübümden emindim, taraftarımızdan emindim ve teknik heyet olarak kendimizden emindim. Torbalıspor’un başında üç Play-Off ve bir Play-Out olmak üzere dört maça çıktım. Dört maçta 4 galibiyet aldık. Toplamda 16 gol atarken yalnızca 3 gol yedik. Bu başarıda herkesin payı var. Allah’a şükür hak ettiğimiz sonuçları aldık. Torbalı halkına verdiğimiz sözü tutmuş olmaktan dolayı çok mutluyum” şeklinde konuştu.

SIRADAKİ HEDEF 3. LİG

Torbalıspor’un büyük bir camia olduğunu ifade eden başarılı teknik adam, “Torbalı, büyük bir ilçe, Torbalıspor büyük bir kulüp. Kulübümüz özellikle son yıllarda hızla kurumsallık kazanıyor. Yönetiminden, tesis görevlilerine kadar herkes özveri ile çalışıyor. Torbalıspor, çok daha üst liglerde oynamayı hak ediyor. Ben Torbalıspor’un önümüzdeki yıl 3. Lig’e rahatlıkla yükselebileceğini düşünüyorum. Yönetimimiz bu süreçte bana ne görev verirse, Torbalıspor için şerefle yaparım” dedi. HASAN DEMİR