19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

28 Temmuz 2017, Cuma 08:57

YOLCU TAŞIMAYA TEKRAR BAŞLADILAR

Güzergah izin belgelerine yeniden kavuşan Torbalı Metropolis Şehir İçi Ulaşım Kooperatifi’ne bağlı 25 minibüs yeniden çalışmaya başladı.

Güzergah izin belgelerine yeniden kavuşan Torbalı Metropolis Şehir İçi Ulaşım Kooperatifi’ne bağlı 25 minibüs yeniden çalışmaya başladı. Ulaşım haklarının kaldırılmasının ardından uzun süre mücadele eden minibüsçüler, istediklerini aldılar. UKOME kararı ile işlerine dönen minibüsçüler oldukça mutlu. Bugün minibüslerin başına geçen minibüsçüler, objektiflere poz verip basın açıklaması gerçekleştirdiler. Kooperatif Başkanı Veysi Güler, işlerini yeniden aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kooperatif adına açıklama yapan Başkan Veysi Güler, “Sıkıntılı bir süreçten sonra çok şükür güzergah izin belgelerimize yeniden kavuştuk. 25 aracımızda yeniden faaliyet gösterecek. Vatandaşlarımızın huzur içinde ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için çalışacağız. Sorunun çözülmesi için desteğini esirgemeyen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ve Torbalı Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz” dedi.

BİRER GÜN ARAYLA ÇALIŞACAKLAR

Son çıkan izin belgesinin ardından Torbalı şehir içi ulaşımını sağlayacak minibüs sayısı 75’e çıktı. Araçlar ikiye ayrılarak birer gün arayla çalışacak. Bir gün çalışan araç diğer gün dinlenecek. Eskiden olduğu gibi iki ayrı hatta çalışılacak. 2 nolu güzergahta değişiklik yapılarak yeni hastane de güzergaha eklendi. HASAN DEMİR