26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

31 Mart 2017, Cuma 08:38

YILLAR SONRA O KOLTUK DOLDU

Uzun yıllardır boş olan Torbalı İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'ne yeniden bir müdür atandı. Kurum tarihinin ikinci müdürü olarak atanan isim, ilçemizde eğitim dünyası tarafından çok iyi tanınan Hüseyin Ökmen oldu.

Uzun yıllardır boş olan Torbalı İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'ne yeniden bir müdür atandı. Kurum tarihinin ikinci müdürü olarak atanan isim, ilçemizde eğitim dünyası tarafından çok iyi tanınan Hüseyin Ökmen oldu. 18 yıl aradan sonra Torbalı İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü olarak atanan Hüseyin Ökmen, görevi resmen devraldı. 1982 yılında tüm Türkiye genelinde kurulan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’ne bu tarihten 8 yıl sonra Torbalı’ya müdür atanmış, bu müdür 10 yıl görev aldıktan sonra bir daha müdür atanmamıştı. En son 18 yıl önce Faruk Yılmaz’ın bıraktığı koltuğu devralan Ökmen, ilk günden çalışmalara başladı.

YERLİ MÜDÜR

Hüseyin Ökmen, Torbalı'da eğitim camiasının yakından tanıdığı bir isim. Doğma büyüme Torbalılı olan Hüseyin Ökmen, çeşitli okullarda müdür yardımcılığı ve müdürlük gibi idarecilik görevleri yürüttü. Son olarak Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde vekaleten şube müdürlüğü görevi yürüten Hüseyin Ökmen, artık Torbalı İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nü idare edecek. Oldukça yüksek bie genç nüfusa sahip olan Torbalı, Ökmen'den büyük hizmetler bekliyor.

HEDEFLERLE GELDİ

Torbalı'da doğup büyüdüğü için ilçedeki sorunları iyi bilen Torbalı İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Ökmen, ilk olarak bu sorunları tamamlamak için çalışacak. Ökmen, ilk olarak müdürlük binası, spor salonu ve stadın eksikliklerini tamamlayacak. Gençleri spora ve sporcu olmaya yöneltmek için çalışacak. Ökmen “Doğup, büyüdüğüm şehrime hizmet edecek olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Uzun yıllardır bütçesi olmayan ve deyim yerindeyse çivi dahi çakılmayan bir kurum devraldım. Eksiklikleri tamamlamak ve başarılı işler yapmak için çalışacağız" dedi. HASAN DEMİR