26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

28 Haziran 2017, Çarşamba 08:55

YERDEKİ KABLOLAR TEHLİKE SAÇIYOR

Tepeköy Mahallesi 3570 Sokak’ta, sokaktan geçen telefon kablosu hattı bir direğin kırılması nedeniyle yere sarkık duruyor. Yerlerde sürünen kabloların bir kısmı, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kırılan direğin yanındaki ağaca bağlanmış. Ancak bir kısmı ise yerde durmaya devam ediyor.

Tepeköy Mahallesi 3570 Sokak’ta, sokaktan geçen telefon kablosu hattı bir direğin kırılması nedeniyle yere sarkık duruyor. Yerlerde sürünen kabloların bir kısmı, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kırılan direğin yanındaki ağaca bağlanmış. Ancak bir kısmı ise yerde durmaya devam ediyor. Çok uzun zamandır bu şekilde duran kablolar, yetkili kurum tarafından kaldırılmıyor. Vatandaşlar ise bu duruma tepki gösteriyor.

İHMAL YÜZÜNDEN KOPMASIN

Yerde duran telefon kabloları, kimi zaman yoldan geçen araçların lastiğine takılıyor. Bu durum, araçların kabloyu koparma riskine yol açıyor. Telefon kablolarının geçen yıl üst üste iki kez kamyonlar tarafından koparıldığını hatırlatan vatandaşlar, bu kez ihmal yüzünden kabloların kopacağını söylüyorlar. Vatandaşların talebi, kabloların yerden kaldırılması. HASAN DEMİR