27 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

25 Ağustos 2017, Cuma 08:49

YENİ HASTANE AÇILDIĞINA HALA İNANAMIYORLAR

Hastanenin taşındığına yönelik yapılan haberlere ve eski binaya asılan pankartlara rağmen, hastanenin taşındığından habersiz olan vatandaşlar eski hastaneye gitmeye devam ediyor.

Pazar günü yeni binasına taşınan Torbalı Devlet Hastanesi’nin eski binasına hala vatandaşlar muayene için gidiyor. Hastanenin taşındığına yönelik yapılan haberlere ve eski binaya asılan pankartlara rağmen, hastanenin taşındığından habersiz olan vatandaşlar eski hastaneye gitmeye devam ediyor. Edinilen bilgilere göre, hastane taşınalı 5 gün olmasına rağmen eski binaya günde ortalama 20 kişi gidiyor. Hastanenin kapalı olduğunu gören vatandaşlar büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Eski binada görevlendirilen güvenlik görevlisi, gelen vatandaşları yeni hastane binasına yönlendiriyor.

VATANDAŞ YENİ HASTANENİN AÇILDIĞINA İNANMAKTA ZORLUK ÇEKİYOR

Aradan geçen beş güne rağmen vatandaşların hala eski hastane binasına gitmesi, 160 bin nüfuslu ilçede haberlerin hala çok hızlı ilerlemediğini gösterdiği gibi bu durumda hastanenin açılışı için daha önce bir çok kez tarih verilmesine rağmen açılmaması etkili oluyor. Hastanenin taşındığını öğrenen bir çok vatandaş, duydukları yeni bina açıldı haberini ciddiye almadıklarını belirtiyor. HASAN DEMİR