19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

22 Mart 2019, Cuma 10:21

YAŞLILAR GÜNÜNDE 99'UNCU YAŞINI KUTLADILAR

Torbalı Devlet Hastanesi yönetimi  evde bakım hizmeti alan yaşlı vatandaşları, yaşlılar haftası nedeniyle evlerinde ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretlere Torbalı Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Şule Bilgin, Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Hasan Mollahüseyinoğlu ve evde bakım hizmeti ekibi katıldı. 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle son olarak ziyaret edilen kişi 99 yaşındaki İzzet Bilir oldu. Ziyaret esnasında İzzet Bilir’in 99. Yaş gününü kutlamak için doğum günü pastası da kesildi. Neredeyse bir asırı geride bırakan İzzet Bilir, en renkli doğum günlerinden birini yaşadı. Hastane ekibinin kendisine olan ilgisinden dolayı çok mutlu olan Bilir’in mutluluğu yüzüne yansıdı.

EN ÖZEL İLGİYİ HAK EDİYORLAR

Hastane yönetiminden yapılan açıklamada, “ Ziyaret edilen tüm hastalara, hastaneden istek ve ihtiyaçları soruldu. Tüm yaşlılarımıza bir kez daha saygı, sevgi ve hürmette bulunduk. Onların geçmişten günümüze örf, adet ve kültürümüzü taşıyan birer köprüler, her zaman en özel ilgiyi ve bakımı hak ediyorlar. Bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştirmeye devam edeceğiz” denildi.

MUCİZE BEBEĞİ DE UNUTMADILAR

Daha sonra mucize bebek olan henüz 22 haftalık iken doğan, zorlu bir yaşam mücadelesi sonrası evinde sağlıklı bir şekilde büyümeye devam eden bebek Süleyman Selek ve ailesini ziyaret eden hastane ekibi, hem bebeğin hem de ailesinin hastaneden beklentilerini sordular. Olağanüstü ilgi ve sevgileri ile Süleyman bebeği yaşama bağlayan anne ve ablaları başta olmak üzere tüm ailesi başhekim yardımcıları tarafından tebrik edildi. Yaşlılar haftası olduğu da hatırlatılarak mucize bebeğin anane ve babaannesine ihtiyaçları soruldu, milletimiz için ne kadar kıymetli oldukları vurgulandı. HASAN DEMİR