16 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

3 Haziran 2017, Cumartesi 08:56

YAŞAM HAKLARI DERNEĞİNDEN TORBALI’YA BAĞIŞ

Yaşam Haklarını Destekleme Derneği ilçemizdeki Şehit Çavuş Haydar Arda Erertingi İlkokulu 3 F sınıfına bağışta bulundu.

Yaşam Haklarını Destekleme Derneği ilçemizdeki Şehit Çavuş Haydar Arda Erertingi İlkokulu 3 F sınıfına bağışta bulundu. Sınıf öğretmeni Hayri Aktaş'ın ricası üzerine sınıfın eksiklerini tespit eden Dernek Onursal Başkanı Ufuk Doğan ve bağışçılar Gülay Avşar ile Kamuran Azaz bağış yapmak üzere dün geldiler. Öğrencilerle bir araya gelen hayırseverler uzun uzun sohbet ettiler. Sınıfa önemli ölçüde malzeme yardımı yapan Yaşam Hakları Destekleme Derneği üyeleri öğrencilere burs sözü de verdi. Öğrenciler ise bu büyük jeste karşılık, bağışçılar Gülay Avşar ve Kamuran Azaz’a teşekkür plaketi sundu.

SINIFIN TÜM İHTİYAÇLARI GİDERİLDİ

Yaşam Haklarını Destekleme Derneği tarafından Şehit Çavuş Haydar Arda Erertingi İlkokulu 3 F sınıfına önemli miktarda bağışta bulunuldu. Sınıf öğretmeni ve öğrencilerin talebi üzerine sınıfa fotokopi ve yazıcı makinesi, ansiklopedi seti, sınıf kütüphanesi kurmaya yetecek kadar çok sayıda kitap, kırtasiye malzemeleri ve öğrenciler için kıyafetlerden oluşan bir bağış gerçekleştirildi. Bu bağış öğrencileri son derece mutlu etti.

BEŞ ÖĞRENCİYE DESTEK

Dernek tarafından okula bir de burs sözü verildi. Okul öğretmenlerinden oluşan bir komisyon kurularak bursa ihtiyacı olan 5 öğrenci tespit edilecek. Bu öğrenciler önümüzdeki dönemden itibaren burs ile desteklenecek. HASAN DEMİR