19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

19 Mart 2018, Pazartesi 14:12

YARGI YÜRÜTMEYİ DURDURDU MİNİBÜSÇÜLER HATLARINI İSTİYOR

Torbalı’da şehiriçi minibüs sorununda yeni gelişmeler oluyor. Son olarak UKOME kararıyla şehiriçi minibüslerin güzergah izinleri iptal edilmişti.

Torbalı’da şehiriçi minibüs sorununda yeni gelişmeler oluyor. Son olarak UKOME kararıyla şehiriçi minibüslerin güzergah izinleri iptal edilmişti. Bu karar sonucunda cumartesi gününden itibaren Torbalı’da şehiriçi ulaşımda ESHOT dönemi başlamıştı.

YÜRÜTME DURDURULDU

İdari yargıdan gelen bir karar Torbalı ulaşımında dengeleri yine sarsacak gibi gözüküyor. Metropolis Minibüsçüler Kooperatifinin 25 aracı ile ilgili daha  daha önce yapılan başvuru neticesinde idari yargı bu araçların çalışmaması yönünde alınan yürütme durdurma kararını iptal etti.  Araçların çalışması yönünde engel kalmamış oldu.

MİNİBÜSÇÜLER HATLARINI İSTİYOR

Karar sonrası gazetemizi arayan minibüsçüler hatlarını geri istediklerini ifade ettiler. Minibüsçüler Torbalı Belediyesinin yargı kararı sonrası UKOME’yi acil toplantıya çağırmasını istediklerini belirttiler. Hem vatandaşın hem kendilerinin mağduriyetinin artık sona ermesi gerektiğini ifade eden minibüsçüler acil adım atılmasının şart olduğunu ifade ettiler.