29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

12 Temmuz 2017, Çarşamba 09:06

YAPAY GÖLET KURBAĞALARA MEKAN OLDU

Ayrancılar’da bulunan Üç Pınarlar Vadisi, Ayrancılar ve Pancar halkının sıcak yaz akşamlarında serinlemek için gittikleri yerlerin başında geliyor.

Ayrancılar’da bulunan Üç Pınarlar Vadisi, Ayrancılar ve Pancar halkının sıcak yaz akşamlarında serinlemek için gittikleri yerlerin başında geliyor. Torbalı Belediyesi tarafından yaptırılan Üç Pınarlar Vadisi, insanları dinlendiren çim alanı, çocuk oyun alanı ve yapay gölet ile vatandaşlar tarafından çok seviliyor. Fakat Üç Pınarlar Vadisi’nin süs havuzlarından bir süredir su akmıyor.

KURBAĞALARA MEKAN OLDU

Göletten su akmaması, vadinin güzelliğine gölge düşürdüğü için vatandaşları üzüyor. Yüz binlerce lira harcanarak yapılan Üç Pınarlar Vadisi’nin göledindeki birkaç damla suda sadece kurbağalar yüzüyor.Torbalı Belediyesi’ne ait olan Üç Pınarlar Vadisi’ne belediye personeli tarafından günlük bakım yapılıyor. Ancak nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı bir süredir göletten su akmıyor. Kurbağaların oynadığı göledin yeniden eski haline gelmesi için çalışma yapılması isteniyor. Vatandaş, göletten su akmasını bekliyor. HASAN DEMİR