26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

20 Nisan 2017, Perşembe 08:41

YAĞMURLU GÜNLER BAŞLIYOR

Bölgemiz İzmir ve çevre ilçeler (20 Nisan 2017) ilk saatlerden itibaren kuzeybatısından başlayarak, Orta Avrupa üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisi altına girecek.

Bölgemiz İzmir ve çevre ilçeler (20 Nisan 2017) ilk saatlerden itibaren kuzeybatısından başlayarak, Orta Avrupa üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Bu sebeple; Yarın (20 Nisan- Perşembe): İlk saatlerde Çanakkale çevrelerinde başlayacak sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışın gün içerinde tüm bölgede görüleceği; 21 Nisan - Cuma: Bölgenin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yağışların batı kıyı kesimlerinde sabah, iç kesimlerde ise akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği; 22 Nisan - Cumartesi: Balıkesir'in, Manisa'nın, İzmir'in ve Aydın'ın (Merkez dahil) doğu ilçelerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı olacağı beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI AZALACAK!

Hava sıcaklığının; yarın (Perşembe) Çanakkale çevrelerinde 1 ila 3, Cuma günü batısında 2 ila 4, iç kesimlerde 4 ila 7 °C olmak üzere bölge genelinde, Cumartesi günü ise bölgenin kuzeyin 1 ila 3 °C azalacağı tahmin edilmektedir.

KUVVETLİ LODOS'A DİKKAT!

Bugün (19 Nisan- Çarşamba) güney ve batı yönlerden (Lodos) orta kuvvette, öğleden sonra kıyılarda kuvvetli esecek. Rüzgarın yarın (Perşembe) bölge genelinde aynı yönlerden (Lodos) kuvvetli (40-60km/saat), zaman zaman kısa süreli fırtına (60-80 km/saat) şeklinde eseceği beklenmektedir.