25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

8 Mart 2017, Çarşamba 17:23

YAĞMUR SANAYİ SİTESİNİ GÖLE ÇEVİRDİ

Torbalı’da gün boyu etkili olan yağışlar, öğleden sonra sağanağa dönüştü. Bir anda sağanak yağışa dönüşen yağmur, vatandaşları zor duruma düşürdü. Bazı sokaklar göle dönüştü. Her zamanki gibi yine Yedi Eylül Sanayi Sitesi de yağışlardan nasibi aldı.

Torbalı’da gün boyu etkili olan yağışlar, öğleden sonra sağanağa dönüştü. Bir anda sağanak yağışa dönüşen yağmur, vatandaşları zor duruma düşürdü. Bazı sokaklar göle dönüştü. Her zamanki gibi yine Yedi Eylül Sanayi Sitesi de yağışlardan nasibi aldı. Sanayi sitesinin sokakları yağmura teslim oldu. Sokaklarda yağmur suyu birikmesi nedeniyle vatandaşlar yürüyecek yer bulamadı. Bazı dükkanlardan içeriye su girdi.

ESNAF İŞ YAPAMADI

 

Yağmur, sanayi esnafını iş yapamaz hale getirdi. Her yağmurda sokaklarını su basan Yedi Eylül Sanayi Sitesi’nin sokaklar bir anda boşaldı. Müşteriler aynı manzara ile karşılaşmamak için kaçınca sanayi esnafı öğleden sonrayı iş yapamadan geçirdi. Altyapı sorunu bir türlü çözülemeyen sanayinin esnafı, yetkililere tepki gösterdi. HASAN DEMİR