26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

14 Mart 2017, Salı 08:30

VELİ KAÇAR HIZIR GİBİ YETİŞTİ

Hayırsever İşadamı Veli Kaçar, geçtiğimiz günlerde gazetemiz aracılığıyla gündeme getirdiğimiz Erdoğan Duran'ın talebine duyarsız kalmadı. Daha önce de defalarca hayırseverliğiyle gündeme gelen Veli Kaçar, bir ayağı kesilen ve diğer ayağını kullanamayan Erdoğan Duran'a ATV araç hediye etti.

Hayırsever İşadamı Veli Kaçar, geçtiğimiz günlerde gazetemiz aracılığıyla gündeme getirdiğimiz Erdoğan Duran'ın talebine duyarsız kalmadı. Daha önce de defalarca hayırseverliğiyle gündeme gelen Veli Kaçar, bir ayağı kesilen ve diğer ayağını kullanamayan Erdoğan Duran'a ATV araç hediye etti. Kendisine hediye edilen ATV araç sayesinde yatağa mahkum olmaktan kurtulan Erdoğan Duran, yeniden özgürlüğüne kavuştu. Erdoğan Duran, kendisini ziyarete gelen Veli Kaçar, Tayfur Kaçar, Halil Kaçar ve Torbalı Ülkü Ocağı Başkanı Zekeriya Hançer ile birlikte fotoğraf çektirdi.

ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

Tulum'da yaşayan 21 yaşındaki Erdoğan Duran'ın bir ayağı geçirdiği hastalık nedeniyle kesilmiş, diğer ayağını ise kullanamaz hale gelmişti. ATV aracı olmadığı için eve mahkum kalan Duran'ın dramını haber sitemiz aracılığıyla gündeme getirmiştik. Daha öncede hayırseverliğiyle defalarca gündeme gelen Veli Kaçar, yine duyarsız kalmadı. Ülkücü kimliğiyle tanınan hayırsever işadamı, bir ATV araç satın alarak Duran'a hediye etti. En büyük hayali gerçek olan Duran, aldığı hediye karşısında büyük mutluluk yaşadı.

KAÇAR TOPLUMA ÖRNEK OLUYOR

 En büyük hayaline kavuşan Erdoğan Duran, "Tek isteğim bir ATV araca sahip olup köyümün sokaklarında özgürce dolaşabilmekti. Beni eve mahkum yaşamaktan kurtaran Veli Kaçar'a çok teşekkür ederim. Allah ondan ve ailesinden razı olsun" dedi. Torbalı Ülkü Ocağı Başkanı Zekeriya Hançer de Duran adına Kaçar'a teşekkür ederek, "Veli Kaçar, hem ülkücü kişiliğiyle hem de hayırsever kişiliyle bizlere örnek oluyor. Bu genç kardeşimizi mutlu ederek bizi de mutlu etti. Allah ondan razı olsun" dedi. HASAN DEMİR