27 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

6 Şubat 2017, Pazartesi 08:26

VATANDAŞIN BOZUK YOL İSYANI

Ayrancılar'da İZSU tarafından gerçekleştirilen künk değişimi çalışmaları nedeniyle İnönü Mahallesi sokakları mayın tarlasına döndü

Ayrancılar'da İZSU tarafından gerçekleştirilen künk değişimi çalışmaları nedeniyle İnönü Mahallesi sokakları mayın tarlasına döndü. İnönü Mahallesi'nde üç ay önce çalışmaların tamamlanmasına rağmen kazılmış olan sokaklara asfalt atılmadı. Yolların asfaltlanmaması nedeniyle çukurlarla dolu olan ve mayın tarlasını andıran sokaklar, vatandaşları mağdur ediyor. Sokakların bu durumu nedeniyle mağdur olan vatandaşlara tercüman olan Serdar Cömert isimli vatandaş, tepkisini dile getirdi.

OTOMOBİLLER ZARAR GÖRÜYOR

İnönü Mahallesi'ndeki her sokağın boydan boya kazılmış olduğunu ifade eden Serdar Cömert, "İZSU çalışmalarını tamamladı ama sokaklar bu halde bırakıldı. Yüklenici firma bıraktı kaçtı. Torbalı Belediyesi çukurları kapatmak için mıcır döktü ama buda sokaklarımıza daha fazla zarar verdi. Mıcır nedeniyle sokaklar devamlı çamur içinde. Çukurlar otomobillerimize zarar veriyor. Arabalarımızın hem alt takımları bozuluyor hem de sürekli kirleniyor. Bu duruma maruz kalmak durumunda kalıyoruz. Bu devirde insanlara bu zulmü yapmaya ne hakları var?" şeklinde konuştu.

"BU ÇİLE SON BULSUN"

Çocukların okula gidip gelebilmek için mayın tarlasına dönen sokaklardan geçmek durumunda kaldıklarını ifade eden Serdar Cömert, yetkili kurumlardan bu mağduriyete son vermelerini istedi. Cömert, "Çocuklarımız bu yollardan geçerek okula gidiyor. Üzerleri çamur nedeniyle kirleniyor. Yetkili kurumlardan bu çileye son vermelerini istiyoruz" dedi.