24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

29 Nisan 2017, Cumartesi 08:27

VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRDİLER

Ayrancılarda İZSU tarafından sürdürülen çalışmalardan nasibini alan sokaklardan birisi de 75 sokak. Kazı çalışmalarının bir ay önce tamamlandığı 75 sokak, bir aydır asfaltlanmadı. Mayın tarlasına dönen sokağın ortasında küçük çukurlar oluştu.

Ayrancılar'ın bozuk yolları vatandaşları canından bezdirdi. İZSU tarafından Ayrancılar'da yapılan künk değiştirme çalışmalarının neden olduğu sorunlar devam ediyor. Her tarafı delik deşik kazılarak mayın tarlasına çevrilen sokaklar vatandaşların tepkisini çekiyor. Kazı yapılan sokaklarda çalışmaların tamamlanmasına rağmen hala asfaltlanmaması vatandaşları tümüyle çileden çıkardı. Bir ayı aşkın süredir asfaltlanmayan sokaklar, vatandaşların çağ dışı şartlarda yaşamasına neden oluyor. Gazetemizin Whatsapp ihbar hattına gelen vatandaş şikayetlerini dikkate alarak konuyu Bizim Torbalı olarak haberleştirdik. 

BU REZALET SON BULSUN

Ayrancılarda İZSU tarafından sürdürülen çalışmalardan nasibini alan sokaklardan birisi de 75 sokak. Kazı çalışmalarının bir ay önce tamamlandığı 75 sokak, bir aydır asfaltlanmadı. Mayın tarlasına dönen sokağın ortasında küçük çukurlar oluştu. Çıkan taş ve zift parçalarının apartman kenarlarına dökülmesi ise vatandaşı hepten çileden çıkardı. Tepkisini dile getiren Asiye Asla isimli mahalle sakini, "sokağımızı delik deşik kazdılar. Çıkan taş ve toprağı apartmanların kenarına yığdılar. Bir ay oldu ama hala asfaltlanmıyor. Sokak toza bürünüyor. Yolda yürümek bile çok zor. Sokaklarımızın bir an önce asfaltlanmasını istiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi bu sese kulak versin" dedi. HASAN DEMİR