26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

19 Mayıs 2017, Cuma 10:24

VATANDAŞ DERDİNİ KAYMAKAMA ANLATTI

Torbalı Kaymakamlığı tarafından, halk gününün her hafta düzenlenmesine karar verilmesinin ardından ilk uygulama dün gerçekleşti. Dün saat 14.00 ile 16.00 saatleri arasında Torbalı Kaymakamlığı’na giden her vatandaş, Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu ile yüz yüze görüşme fırsatı buldu.

Torbalı Kaymakamlığı tarafından, halk gününün her hafta düzenlenmesine karar verilmesinin ardından ilk uygulama dün gerçekleşti. Dün saat 14.00 ile 16.00 saatleri arasında Torbalı Kaymakamlığı’na giden her vatandaş, Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu ile yüz yüze görüşme fırsatı buldu. Torbalı’nın farklı mahalle ve köylerinden gelen vatandaşlar, derdini bizzat Kaymakam Otçu’ya aktardı. Kaymakam Otçu, vatandaşları uzun uzun dinleyerek gelen her taleple ilgilenme sözü verdi. Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hakan Tetik ve kaymakamlık görevlisi Seda Karaca, görüşmelere eşlik ederek gelen her talebi kayıt altına aldı.

OLDUKÇA VERİMLİ GEÇTİ

Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, halk günü olarak ayrılan saatler içerisinde gelen hiçbir vatandaşı geri çevirmedi. Gelen her vatandaşla tek tek görüşen Kaymakam Otçu, vatandaşların sorunlarını dikkatle dinledi, kayıt altına aldırdı ve çözüm için talimat verdi. Kaymakam Otçu, vatandaşlara yaşadıkları mahalle ve geçim şartlarıyla da ilgili sorular sorarak bilgi aldı. İlk halk günü, oldukça verimli geçti. HASAN DEMİR