27 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

26 Mayıs 2017, Cuma 12:21

UYSAL'DAN İBRAHİM DEMİR’E BAŞARI TAKDİRİ

Uysal Torbalı İlçe Teşkilatı’nın çalışkan bir teşkilat olduğunu ifade ederek İlçe Başkanı İbrahim Demir’i tebrik etti.

Kır Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, dün İzmir’e gelerek partisinin il ve ilçe başkanları ile buluştu. Önemli açıklamalar yapan Gültekin Uysal, güçlü ve dinamik teşkilatlar oluşturacaklarını söyledi. İlçe teşkilatlarının mevcut durumlarını değerlendiren Uysal, Torbalı İlçe Teşkilatı’nın çalışkan bir teşkilat olduğunu ifade ederek İlçe Başkanı İbrahim Demir’i tebrik etti. Referandum süreci ve sonucunun değerlendirildiği toplantıda Demir, ilçedeki referandum çalışmalarını Genel Başkan Uysal’a aktardı.

KIRAT İZMİR’DE BULUŞTU

DP İl Başkanı Metin Dökmeciler, Torbalı İlçe Başkanı İbrahim Demir ve diğer ilçe başkanlarının katılımıyla geçen toplantıda Genel Başkan Gültekin Uysal’dan önce Dökmeciler konuştu. Dökmeciler, 6 yeni ilçe teşkilatının kurulduğunu başkanlarının atandığını ve önümüzdeki günlerde kongrelerinin yapılacağını söyledi. Daha sonra konuşan Uysal, “Bir referandum sürecini geride bıraktık. Bu sonuca meşrutiyete inanan ve meşrutiyet çizgisinde bulunan bir hareket, bir siyasi gelenek olarak, netice itibariyle hukuk çerçevesinde çözüm yollarını zorlamaya gayret ediyoruz '' dedi.

DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ

İzmir genelinde de teşkilatların heyecan kazandırmak için gayret ettiğini ifade eden Uysal,'' Ülkenin birçok il ve ilçelerinde kongre yapıldığını ve eksik olan teşkilatlarının yapılandırıldığını söyledi. Uysal, “Daha dinamik bir parti yapısı ortaya çıkaracağız. Bir ivme yakaladık daha da güçlendireceğiz. İzmir'imizin geçmişten bugüne demokrat hüviyetine yakışır bir biçimde her daim gücünü kudretini sandıklarda da kuvvetli bir şekilde ortaya koyarak geldi. Bu referandum sürecinde de burada iki kez bir arada olduk'' şeklinde konuştu. HASAN DEMİR