25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

18 Temmuz 2017, Salı 17:38

UYGUR NE YAPMAK İSTİYOR?

Bugün Torbalı’da İsmail Uygur’a yakınlığı ile bilinen bir internet gazetesinde şöyle bir haber ve paylaşım yer aldı ‘’ Torbalı CHP İlçe Örgütü bugün Ankara’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi

Bugün Torbalı’da İsmail Uygur’a yakınlığı ile bilinen bir internet gazetesinde şöyle bir haber ve paylaşım yer aldı ‘’ Torbalı CHP İlçe Örgütü bugün Ankara’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. CHP Genel Merkezi’nde temaslarda bulunan CHP İlçe Başkanı İsmail Uygur başkanlığındaki ilçe yöneticileri, milletvekilleri ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Genel ve yerel konularda önemli temaslarda bulunan Uygur’a bu ziyaretinde CHP Meclis Üyesi Sefer İpekli, Yıldız Sivrikaya ve CHP ilçe yöneticilerinden Ayhan Kaya eşlik etti.’’

UYGUR NE YAPMAK İSTİYOR?

Gazetemize ulaşan bilgiler bu ziyaretin 30 Mayıs 2017 tarihinde Salı günkü grup toplantısı sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mecliste bulunan odasında gerçekleştiği ve resmin de o tarihte çekildiği yönünde. 30 Mayıs tarihinde gerçekleşen bir ziyaretin yeni yapılmış bir ziyaret gibi , resmin de yeni çekilmiş bir resim gibi kamuoyuna sunulması ve ziyaretinde mecliste değil Genel Merkezde gerçekleştiği yönünde ibarelerin yer alması Uygur ne yapmak istiyor sorusunu akla getirdi..

UYGUR’UN ZİYARET İLE İLGİLİ SÖYLEMLERİ DE ŞAŞKINLIK YARATTI

İnternet haber sitesinin haberine göre Uygur Adalet yürüyüşü öncesi gerçekleşen görüşmede sanki Adalet yürüyüşü sonrası ziyarette bulunmuş gibi “Parti genel sekreterimizin daveti üzerine Ankara’da genel başkanımız ve milletvekillerimiz ile bir araya geldik. Genel başkanımıza Adalet Yürüyüşü’ndeki duruşu ve tutumu için tebriklerimizi ilettik. Bu yürüyüşün Türkiye’de çok şeyleri değiştireceğini söyledik. Kendisi de ziyaretimizden memnun kaldı. Torbalı’yı yakından takip ettiğini ve buraya önem verdiklerini söyledi. Torbalı’nın hepimizin ortak paydası olduğunu bir kez daha burada yineledik” diye şaşkınlık yaratan açıklamada bulundu.

UYGUR, İDDİA EDİLEN GÖRÜŞMENİN YAPILDIĞI SAATTE CENAZEDEYDİ

Bugün, haberin paylaşıldığı ve Kılıçdaroğlu ile gerçekleştiği iddia edilen görüşme ile aynı saatlerde İsmail Uygur tüm Torbalı’nın baba Saffet olarak tanıdığı rahmetli Saffet Özaltındiş’in cenaze törenine katıldı. 14:30 dolaylarında biten cenaze töreninden 1 saat sonra bu haberin paylaşılması cenazeye katılanların gazetemizi arayarak haberin gerçek dışı olduğunu dile getirmemizi istedi.

KILIÇDAROĞLU ÖNEMLİ GÖRÜŞMELERİ GENEL MERKEZDE YAPIYOR

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu meclis grup toplantılarının olduğu Salı günleri programının müsait olması durumunda vatandaşlarla mecliste bir araya geliyor. Vatandaşlar hem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile mecliste kısa bir görüşme yapıp hem de cep telefonlarıyla resim çektirerek bu anı ölümsüzleştiriyorlar. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha önce Ahmetli Yörük derneğini de mecliste kabul etmişti. Kılıçdaroğlu halk ile yaptığı görüşmelerini mecliste siyasi görüşmelerini ise Genel Merkezde yapıyor.