19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

10 Mayıs 2017, Çarşamba 14:44

ÜÇ HİLALİ ZİRVEYE TAŞIMAK İÇİN ADAYIM

21 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kongresi için bir isim daha adaylığını açıkladı. Ülkücü kimliğiyle tanınan İşadamı Veli Kaçar, bugün düzenlediği basın açıklaması ile MHP İlçe Başkanlığı’na adaylığını resmen açıklamış oldu.

21 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kongresi için bir isim daha adaylığını açıkladı. Ülkücü kimliğiyle tanınan İşadamı Veli Kaçar, bugün düzenlediği basın açıklaması ile MHP İlçe Başkanlığı’na adaylığını resmen açıklamış oldu. Mevcut İlçe Başkanı Muhammed Oral’ın ardından Veli Kaçar’dan da beklenen açıklamanın gelmesi ile ilçemizde aday sayısı ikiye çıkmış oldu. Bugün Saat 12.30’da basın açıklaması düzenleyen Kaçar, ilçe başkanlığına seçilmesi halinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin selameti için çalışacağını ifade ederek Torbalı’da üç hilali en yükseğe çıkarma sözü verdi.

ÜÇ HİLALİ ZİRVEYE TAŞIMAK İÇİN ADAYIM

 Hayırsever kişiliği ve ülkücü kimliğiyle tanınan işadamı Veli Kaçar, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Ben Veli Kaçar, ülkücülüğü çocuk yaşta ailemden devraldım. Hayatım boyunca kendimi ülkücü diye adlandırdım. Milliyetçi Hareket Partisi’nin mensubu olmanın gururunu yaşıyor ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yolunda yürüyorum. Başbuğumuzun kurduğu bu hareketi bir adım daha ileri çıkarmak için varız. Daha önce partimizin Çeşme, Çiğli, Buca ve Torbalı teşkilatlarında aktif görev yaptım. Şimdi de Allah’ın izni ile Torbalı İlçe Başkanı olmak için adayım. Partimizi daha ileri noktalara taşımak ve partimizdeki kırılan tüm gönülleri birleştirmek için göreve talip oldum. Birlik ve beraberliğimizi en üst seviyeye çıkarmak ve üç hilalli bayrağımızı Torbalı’da en yükseğe kaldırmak için bu yola çıkıyorum. Allah hayırlısını nasip eylesin. Allah ülkücülerin birlik ve beraberliğini bozmasın” dedi.

ÜÇ BÜYÜK HEDEF İLE GELİYOR

 Açıklamasında görevin kendisine nasip olması halinde partisi için çalışmalara ilk günden başlayacağını ifade eden Veli Kaçar, tüm küskünleri yeniden parti çatısı altında birleştirerek eskisinden daha güçlü bir ilçe teşkilatı kuracağını söyledi. Listesinde etkili ve sürpriz isimler olduğunu ifade eden Kaçar, hedefleri arasında yerel seçimlerde Torbalı’da MHP’yi birinci çıkarmak ve partiye ait bir bina kazandırmak olduğunu açıkladı. HASAN DEMİR