23 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

26 Ağustos 2017, Cumartesi 17:18

ÜÇ GÜNDE AYNI BÖLGEDE ÜÇÜNCÜ YANGIN

Fetrek Çayı ile İzmir – Aydın Karayolu sınırındaki kuru otlardan oluşan bölge yine yandı. İlk olarak üç gün önce bölgede yangın çıkmış ve alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüştü.

Fetrek Çayı ile İzmir – Aydın Karayolu sınırındaki kuru otlardan oluşan bölge yine yandı. İlk olarak üç gün önce bölgede yangın çıkmış ve alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüştü. Aynı yerden dün ve bugün birer kez daha yangın çıktı. Yangının aynı noktada çıkması kafaları karıştırdı. Karayolu sınırına gelen alevler tehlike oluşturdu. İtfaiye ekipleri bir kez daha müdahale ederek alevleri söndürdü. Üç kez üst üste aynı noktada çıkan yangının sebebi ise bilinmiyor.

İZMARİT Mİ? KUNDAKLAMA MI?

İlk olarak üç gün önce başlayan yangın ile alevler karayoluna ulaşmış ve tehdit oluşturmuştu. Bölge sakinleri, yoldan geçen araçlardan sürekli olarak sigara izmariti atıldığını ifade ederek yine aynı sebepten çıkmış olabileceğini belirtmişlerdi. Ancak aynı noktada üç kez yangın çıkması kafaları karıştırdı. Yanan bölgede yangını tetikleyecek bir unsur olduğu yada bölgenin kundaklandığı ihtimali üzerinde duruluyor. HASAN DEMİR