28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

1 Haziran 2017, Perşembe 11:35

TÜRKMENLER İÇİN YARDIM TOPLUYORLAR

Torbalı Ülkü Ocağı, Türkmenler için daha önce gerçekleştirdiği yardım kampanyasının ikincisi için kolları sıvadı.

Torbalı Ülkü Ocağı, Türkmenler için daha önce gerçekleştirdiği yardım kampanyasının ikincisi için kolları sıvadı. Bu yıl ikinci kez olarak Türkmenler için yardım kampanyası başlatıldı. İŞİD terör örgütünün işgali altındaki coğrafyalarda yaşayan Türkmenlere mübarek Ramazan ayında yardımcı olabilmek için başlatılan yardım kampanyası ile Torbalılı hayırseverlerden toplanılan yardım malzemeleri Türkmenlere gönderilecek.

TÜRKMENELİ’NE GİDECEK

Türkmenlerle yardımlaşma ve dayanışma içinde olmak için başlatılan kampanyaya destek vermek isteyen tüm vatandaşlar, Torbalı Ülkü Ocağı ile iletişime geçebilir. Yardımlar Torbalı Ülkü Ocağı’nda toplanılarak TIR’lar ile Türkmeneli’ne gönderilecek. Yardım için Torbalı halkına seslenen Ülkü Ocağı Başkanı Zekeriya Hançer, “Türkmen kardeşlerimiz için yardım kampanyası yapmaktayız. On bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’e ulaşmış bulunuyoruz. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif; Müminler arasında yardımlaşma ve dayanışma ruhunun hat safhaya ulaştığı bir zaman dilimidir. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” buyurmaktadır” dedi.

26 PARÇALIK YARDIM YAPILIYOR

Toplanan yardımlar TIR’lar ile Türkmenlere gönderilecek. Toplanılacak yardım malzemeleri içinde hazır gıda kolileri, pirinç, bulgur, makarna, salça, mercimek, kuru fasulye, şeker, sıvı yağ, tuz, zeytin, hurma, tahin helvası, reçel, şehriye, un, konserve gıdalar, çocuk maması, çocuk bezi, çocuk ayakkabı, çocuk iç giyim, diş fırçası- diş macunu, kahvaltılık çikolata, sabun, şampuan ve ıslak mendil gibi ürünler olacak. Yardım etmek isteyen vatandaşlar Torbalı Ülkü Ocağı’na başvuruda bulunabilir. HASAN DEMİR