8 Mayıs 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Mayıs 2017, Salı 10:21

TUR OTOBÜSLERİNE SIKI DENETİM

Trafik ekipleri, 24 vatandaşın ölümü ve 10 vatandaşın yaralanması ile sonuçlanan ve ardından Ukraynalı turistleri taşıyan ve 17 kişinin yaralandığı kaza sonrası tur otobüsü ve midibüsleri üzerindeki denetimlerini artırdı.

Trafik ekipleri, 24 vatandaşın ölümü ve 10 vatandaşın yaralanması ile sonuçlanan ve ardından Ukraynalı turistleri taşıyan ve 17 kişinin yaralandığı kaza sonrası tur otobüsü ve midibüsleri üzerindeki denetimini arttırırken, aynı zamanda yolcu ve sürücüleri Sakartepe rampası konusunda uyarıyor.

SÜRÜCÜLERİ UYARIYORLAR

Kazanın yaşandığı Sakartepe rampası girişindeki Kızılağaç Mahallesinde çok sayıda trafik ekibinin yer aldığı uygulamada Muğla ve ilçeleri ile Aydın, İzmir ve Denizli’den günübirlik tur taşımacılığı yapan otobüs ve midibüsler durduruldu. Görevli bir polis ekibi ise araçta bulunan yolculara güvenli bir seyahat geçirmeleri için emniyet kemeri takılması ve sürücünün kural ihlali yapması halinde polis ekiplerine haber verilmesini istedi. Sabah saatlerinde başlayan kontrollerde çok sayıda tur otobüsü ve midibüs kontrol edildi. Ekipler kontrollerde evrakları eksik olan sürücülere gerekli cezai işlemleri uyguladı.