19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Politika

7 Kasım 2017, Salı 09:06

TTO BİNASINDA 2 PERSONELE 1 KAT DÜŞÜYOR

TTO Başkan Adayı Ahmet Dalgıç, yeni yapılan Ticaret Odası Hizmet Binası ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Dalgıç hizmet binasının gereğinden fazla büyük yapıldığının altını çizdi.

TORBALI Ticaret Odası Başkan Adayı Ahmet Dalgıç, yeni yapılan Ticaret Odası Hizmet Binası ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Dalgıç hizmet binasının gereğinden fazla büyük yapıldığının altını çizdi. 4 katlı olarak tasarlanan binanın daha önceki bina gibi yapılarak bazı kısımlarının kiraya verilebilecek şekilde düzenlenebileceğinin altını çizdi. Dalgıç, “Binada oda için gereğinden fazla kullanım alanı ayrıldı nerdeyse iki personele bir kat düşüyor zamanında yapılırken iki katı ofis şeklinde uyarlanıp avukatlara ofis olarak kiralanabilirdi proje aşamasında uyarmamıza rağmen dinletemedik.” dedi.

İSRAF EDİLMEMELİYDİ

 HİZMET binasının gereğinden fazla büyük olmasını sebepleriyle açıklayan Dalgıç, “8 tane personel çalışıyor. Baktığında 2 personele 1 kat düşüyor. Hemen yakınında adliye var. İki katı ofis olarak tasarlanarak, avukatlara kiraya verilebilirdi. Torbalılı sanayicinin esnafın parası böyle boş yere harcanamaz. Evet Torbalı büyük bir ilçe, kendine yakışan bir odaya sahip olmalı ama israf edilerek değil. Böyle büyük bir ortamın ısıtma ve soğutma maliyetlerini de düşünmek gerekirdi. ” şeklinde konuştu.