20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Politika

25 Ekim 2017, Çarşamba 17:28

TTO BAŞKAN ADAYI DALGIÇ'TAN AÇIKLAMA : TARAFSIZ VE LİYAKATA ÖNEM VEREN LİSTE YAPTIK

Torbalı Ticaret Odası seçimleri için çalışmalarını aksatmadan sürdüren Ahmet Dalgıç, hazırlayacağı tarafsız liste ile üyelerin karşısına çıkacak. Dalgıç, Ticaret Odası listesi hazırlarken liyakata büyük önem verdiklerini söyledi

Torbalı Ticaret Odası’nın gerçek sanayici ve işadamları tarafından yönetilmesi gerektiğine dikkat çeken Ahmet Dalgıç, hazırlayacakları tarafsız liste ile tüm Torbalı’yı temsil edeceklerini söyledi. Dalgıç, liste hazırlarken liyakata büyük önem verdiklerini, büyüyen ekonomisi ile Torbalı’nın siyasetten, kavgalardan ve çekişmelerden uzak bir şekilde temsil edileceğini söyledi. Ticaret Odası tüm Torbalı’nın odası olacak diyen başarılı işadamı Ahmet Dalgıç, “Torbalı Ticaret Odamız sadece belli bir kesime değil, tüm Torbalı’ya hizmet veren, ilçenin dinamiklerine yön veren bir oda olacak. Odamız, Torbalı’daki iş ve sanayi dünyamızda bir sinerji odağı haline gelecek, kurumsal bir kimliğe kavuşacak” dedi.

HEM SEÇİME HAZIRLANIYOR, HEM DE PROJELER ÜRETİYOR

Bir taraftan seçim çalışmalarını sürdüren Ahmet Dalgıç, bir taraftan da seçim sonrası için projeler üretmeye başladı. Torbalı Ticaret Odası’nı dışardan değil, içerden yöneteceğiz diyen Dalgıç, “Torbalı Ticaret Odamızın üyelerine daha iyi ve daha kaliteli bir hizmet verebilmesi adına projeler üretiyoruz. Torbalı sanayisi ve ticareti ile Türkiye ekonomisine büyük katkılar sağlıyor ancak maalesef odamız bu büyümenin gerisinde kalmış durumda. Torbalı’daki sanayi üretimi 20 yıl önce ilçemize gelen sanayi kuruluşlarının sırtında. Yeni yatırımlar alamadığımız gibi mevcut sanayi kuruluşlarını da ilçemizde tutmakta zorlanıyoruz. Göreve geldiğimizde Torbalı sanayisi zincirlerini kıracak. Gerek iç piyasada, gerekse de ulusal piyasada iş yapan, üreten, ihracat yapan yeni ve büyük sanayi kuruluşlarını ilçemize getirmek için ön ayak olacağız. Torbalı’yı bu anlamda çekim merkezi haline getireceğiz. Bunun altyapı çalışmalarını şimdiden başlattık” şeklinde konuştu.