29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

10 Ekim 2017, Salı 08:43

TTO BAŞKAN ADAYI DALGIÇ AÇIKLADI : MEVCUT TTO YÖNETİMİNDEN HERKES RAHATSIZ

Torbalı Ticaret Odası seçimlerinin iddialı adayı Ahmet Dalgıç, seçimlerin 6 ay ertelenmesine rağmen çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Başarılı işadamı bu yarışta en çok gizli oylarına güveniyor

Daha önce Ekim ayında yapılacağı açıklanan ancak Bakanlar Kurulu kararı ile Nisan ayına ertelenen Ticaret Odası seçimleri için çalışmalar tam gaz sürüyor. Seçimin iddialı adayı Ahmet Dalgıç, 6 ay sonra yapılacak olan seçimlerde, 7 grubun tamamında seçimi kazanacaklarına inandığını söyledi. Dalgıç, Torbalı’da yoğun bir değişim talebinin olduğunu, yaptığı ziyaretlerde bunu açık bir şekilde gördüğünü söyledi.

HERKES RAHATSIZ AMA KİMSE KONUŞMUYOR

 6 AYLIK erteleme kararının seçim sonucuna çok fazla etki etmeyeceğini belirten Dalgıç, “Bizim için değişen bir şey yok. Seçim ertelense de ertelenmese de aynı tempo ile çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Gittiğimiz yerlerde yoğun bir şekilde değişim talebi görüyoruz. Ancak gerek siyasi sebeplerle olsun, gerekse de farklı gerekçelerle olsun insanlar görüşlerini açık bir şekilde ifade edemiyorlar. Mevcut yönetimden herkes rahatsız ama bunu yüksek sesle dile getiren çok az kişi var” dedi.

ŞIMARMAMAK GEREKİR

Mevcut yönetimin iki dönem nasıl seçim kazandıklarını çok iyi bildiğini söyleyen Ahmet Dalgıç, “Bugüne kadar siyasi ortamı gerip, bu gerginlikten prim sağlayanların maskesi artık düştü. Özellikle bizim siyasetten uzak bir liste seçime hazırlanmamız rakiplerimizin de dengesini allak-bullak etti. Seçime tekrar siyaset bulaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar ama biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Biz kendimizi siyasi odaklara değil, üyelerimize emanet ediyoruz. Siyasi destekle değil, üyelerimizin desteği ile seçimi kazanmak istiyoruz. İlçedeki siyasi odakların da mevcut şımarıklığı gördüğünü ve bu seçimde ona göre tavır alacaklarına inanıyorum” dedi.