19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

3 Ekim 2017, Salı 16:02

TTO ADAYI DALGIÇ : SEÇİM YARIN OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞMAYA DEVAM

Bakanlar Kurulu kararı ile Nisan ayına ertelenen Ticaret Odası seçimleri için çalışmalarını aksatmadan sürdüren Başkan Adayı Ahmet Dalgıç, seçimi kazanmaları halinde ticaret odasını herkesin odası haline getireceklerini ve kapılarını herkese açık tutacaklarını söyledi

Ekim ayında yapılması planlanan ancak daha sonra Bakanlar Kurulu kararı ile Nisan ayına ertelenen ticaret odası seçimleri ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Adayı Ahmet Dalgıç, “Bizim için seçim tarihinin bir önemi yok. Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Seçimlerin ertelenmesi çalışmalarımızı aksatmadı. Aksine önümüzde ince eleyip sık dokuyacağımız geniş bir zaman var. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmek için ekip arkadaşlarımızla beraber sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz ekip olarak herkesin oyuna talibiz çünkü Torbalı Ticaret Odası’nı herkesin odası yapmak için bu yola çıktık. Odamızın kapısı da, gönlümüzün kapısı da tüm üyelerimize eşit şekilde açık olacak” şeklinde konuştu.

ODA PERSONELİNE ÖVGÜLER

Torbalı Ticaret Odası çalışanlarına övgüler yağdıran Ahmet Dalgıç, “Odamızın personeli bizim personelimizdir. Hepsi de görevinde uzman kişiler ve fedakarca çalışıyorlar. Genel sekreterimiz Bahadır Yılmazer 20 yıllık bir tecrübeye sahip, hem odamıza, hem üyelerimize, hem de ilçemize faydalı bir arkadaşımız. Tüm çalışan personelimiz ekip halinde Ticaret Odamız ve üyelerimiz için çalışıyorlar. Bazen aldıkları talimatları yerine getirmek için zor durumda kalıyorlar. Ancak neticede onlar da emir kulu. Biz kazandığımızda tüm Ticaret Odası personeline rahat bir çalışma ortamı da sağlayacağız. Herkes yaptığı görevin hakkını vererek, Ticaret Odamızın kurumsal kimliğine yakışır bir şekilde çalışacak” dedi.