25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

19 Temmuz 2017, Çarşamba 09:26

TORKOS'UN YENİ HOCASI GAZETEMİZE KONUŞTU

Pazartesi günü sezonun ilk antrenmanına çıkan Torbalıspor, kısa sürede kondisyonu yakaladı. Takımın başına yeni gelen Teknik Direktör Yüksel Öksüz, takım ile kısa sürede uyum sağladı.

Pazartesi günü sezonun ilk antrenmanına çıkan Torbalıspor, kısa sürede kondisyonu yakaladı. Takımın başına yeni gelen Teknik Direktör Yüksel Öksüz, takım ile kısa sürede uyum sağladı. Deneyimli çalıştırıcının takımı motive ettiği ve başarıya inandırdığı görüldü. Kendisi de başarıya inanmış olan teknik patron Yüksel Öksüz, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Takımı şampiyon yapmak için elinden geleni yapacağını ifade eden Öksüz Hoca, taraftarın desteğini istedi.

YENİ HOCA GAZETEMİZE KONUŞTU

Muhabirimizin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Yüksel Öksüz, Torbalıspor’a güvendiği için takımın başına geçtiğini söyledi. Torbalıspor’un büyük bir camia olduğunu ifade eden Öksüz, “Bu kulübe inancım tam. Takımımla bir bütün olmamız halinde başarı mutlaka gelecektir. Kurumsallaşmış, profesyonelleşmiş bir kulübün teknik direktörlüğünü üstlendim. Başarı hiçbir zaman şahsa ait değildir. Yönetimle, takımla ve teknik heyetle bir bütünleşme sağlanırsa başarı gelir. Ben başarıya inanıyorum, şampiyonluğa inanıyorum” dedi.

TARAFTARA GÜVENİYORUM

Torbalıspor’un taraftarına da çok güvendiğini ifade eden Yüksel Öksüz, taraftarın bu yılda desteğini istedi. Yeni transferlerinde olabileceği sinyalini veren Öksüz, “Geçen yıl Torbalıspor’un bir çok maçını izledim. Taraftarını biliyorum. Gerçekten desteğini esirgemeyen muhteşem bir taraftar var. Bende taraftar desğinin devam etmesini istiyorum” dedi. HASAN DEMİR