26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

16 Mart 2017, Perşembe 08:27

TORKOS YENİLGİYLE TANIŞTI

Süper Amatör Lig'teki namağlup lider temsilcimiz Torbalıspor, yenilgiyle tanıştı. Ligi şampiyon tamamlayarak play-off'lara katılmayı garantileyen Torbalıspor, sporcuların play-off öncesi sakatlanması riskine karşı, son iki maçına yedek kadro ile çıkma kararı aldı.

Süper Amatör Lig'teki namağlup lider temsilcimiz Torbalıspor, yenilgiyle tanıştı. Ligi şampiyon tamamlayarak play-off'lara katılmayı garantileyen Torbalıspor, sporcuların play-off öncesi sakatlanması riskine karşı, son iki maçına yedek kadro ile çıkma kararı aldı. Rakibi Güraltayspor karşısına yedek kadro ile çıkan Torbalıspor, maçı 2 - 1 kaybetti. Böylece 24 haftadır sürdürdüğü namağlup unvanını kaybeden Torbalıspor, bitime 2 hafta kala yenilgiyle tanıştı.

YEDEK KADROYLA BİLE GÜZEL FUTBOL

Torbalıspor rakibi Güraltayspor ile olan maçını Şirinyer Stadı'nda oynadı. Maçı, Emre Koçanalı ve yardımcıları Mustafa Oğuzkaan Çevik ile bayan hakemlerimizden Elçin Kaba hakem triosu yönetti.Torbalıspor, Serkan Akın, Erman Yıldırım, Doğan Şahin, Emre Dinarlı, Sertaç Mutludağ ve Musa Yiğit gibi yıldızları oynatmadığı, genç ve yedek kadro ağırlıklı çıktığı maçı 2-1 kaybederek sezonun ilk mağlubiyetini Güraltay karşısında aldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Torbalıspor, 25. dakikada Adem Şahin'in attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı Torbalıspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda toparlanan Güraltay, gol için baskı kurdu. Mücadelenin 50. dakikasından Uğur Gümüş, beraberlik golünü atarak 1-1'lik eşitliği yakaladı. Beraberlik golünden sonra Buca temsilcisi, atak futboluna devam etti ve 65. dakikada sahanın da yıldızı olan Uğur Gümüş, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. HASAN DEMİR