25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Eylül 2017, Cumartesi 12:14

TORKOS YARIN LİGE MERHABA DİYECEK

  

Süper Toto Bölgesel Amatör Lig’i yarın start alıyor. Temsilcimiz Torbalıspor, yarın oynayacağı ilk maç ile lige merhaba diyecek. Ligin ilk maçında temsilcimiz, Dikili Çandarlıgücü ile karşı karşıya gelecek. Torbalı Yedi Eylül Stadı’nda gerçekleşecek olan maça Torbalıspor mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Lige kendi taraftarı önünde başlayacak olan Torbalıspor, ligi şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu göstermek için ilk maçında tüm hünerini sergileyecek.

HEDEF ÜÇ PUAN

Torbalıspor’un, Dikili Çandarlıgücü ile oynayacağı maçta tribünlerin tamamen dolması bekleniyor. Yarın saat 15.00’te başlayacak olan karşılaşmayı bölge hakemlerinden Uğurtan Kocaman yönetecek. Yardımcı hakemlik görevini ise  Mustafa Burak Dilitatlı ve Faruk Karadeniz üstlenecek. Lige çok iyi hazırlanan Torbalıspor’un Dikili Çandarlıgücü karşısında galibiyet alması bekleniyor.

TÜM MAÇLAR AYNI ANDA BAŞLAYACAK

Ege Bölgesi kulüplerinin yapacağı düğer maçlar ise şu kelde olacak. BAL 8. Grup'ta Ortaca Belediyespor-Sarayköy 1926, Kuşadasıspor-Uşak Vefaspor, Torbalıspor-Dikili Çandarlıgücü, Kale Belediyespor-Çal Belediyespor, Ödemişspor-Sökespor, Yatağanspor-Bozdoğan Belediyespor maçları oynanacak. 9. Grup'ta ise Çayırovaspor-Ayvalıkgücü Belediyespor, Alaşehir Belediyespor-Yunus Emre Belediyespor, Bornova Yeşilovaspor-Çiğli Belediyespor, Balya Belediyespor-Havran Fatih Belediyespor, Somaspor-Belediye Derincespor maçları var. Maçlar saat 15.00'te başlayacak. HASAN DEMİR