28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

11 Şubat 2017, Cumartesi 08:31

TORKOS PAROLA GALİBİYET DİYEREK SAHAYA ÇIKACAK

Torbalı'nın futbol kulüpleri bu hafta sonu bir birinden önemli maçlar oynayacak. Süper Amatör Lig Kırmızı Gruptaki lider ekimiz Torbalıspor, İşçievlerispor ile mücadele ederken, aynı gruptaki Çaybaşıspor, Kuruçeşmespor karşısına çıkacak.

Torbalı'nın futbol kulüpleri bu hafta sonu bir birinden önemli maçlar oynayacak. Süper Amatör Lig Kırmızı Gruptaki lider ekimiz Torbalıspor, İşçievlerispor ile mücadele ederken, aynı gruptaki Çaybaşıspor, Kuruçeşmespor karşısına çıkacak. 2. Amatör Lig'deki temsilcimiz Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü ise futbol kariyerindeki ikinci maçını Selçuk Gençlikspor'a karşı verecek.

PAROLA GALİBİYET

Süper Amatör Lig Kırmızı Gruptaki lider ekimiz Torbalıspor, İşçievlerispor karşısındaki maçınçı kendi evinde oynayacak. Ligi namağlup sürdüren Torkos, Yedieylül Stadı'ndaki maçında galibiyet serisini 17'ye ye çıkararak puanını 52'ye yükseltmeye çalışacak. Ligin 7. sırasındaki Çaybaşıspor, Kuruçeşme maçını kazanarak 31 puana çıkıp play off şansını sürdürmeye çalışacak. İlk maçında 6 gol atarak güzel bir gol bir başlangıç yapan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü ise kendi evinde yapacağı ilk maçında seyircisine güzel bir futbol şöleni izletmek istiyor. HASAN DEMİR